eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi KrakówZamówienie na dostawy mięsa i wędlin do AŚ w Krakowie, AŚ w Krakowie - Podgórzu i ZK w Krakowie - Nowej Hucie

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2015-10-06

Kraków: Zamówienie na dostawy mięsa i wędlin do AŚ w Krakowie, AŚ w Krakowie - Podgórzu i ZK w Krakowie - Nowej Hucie
Numer ogłoszenia: 262550 - 2015; data zamieszczenia: 06.10.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 138610 - 2015r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy, ul. Montelupich 7, 31-155 Kraków, woj. małopolskie, tel. 012 6345077, faks 012 6335354.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zamówienie na dostawy mięsa i wędlin do AŚ w Krakowie, AŚ w Krakowie - Podgórzu i ZK w Krakowie - Nowej Hucie.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Grupa I: 1. Ćwiartka tylna z kurczaka, świeża - 3 130 kg, 2. Filet z indyka, świeży - 1 120 kg, 3. Filet z kurczaka, świeży - 1 540 kg, 4. Kurczak świeży (tusza) - 2 060 kg, 5. Mięso gulaszowe drobiowe, świeże - 2 520 kg, 6. Mięso mielone drobiowe (bez przypraw, dodatku innego mięsa), świeże - 2 500 kg, 7. Porcja rosołowa, świeża - 4 000 kg, 8. Serca drobiowe, świeże - 600 kg, 9. Wątróbka drobiowa, świeża - 1 330 kg, 10. Żołądki drobiowe, świeże - 1 040 kg. Grupa II: 1. Baleron drobiowy - 1 730 kg, 2. Baton drobiowy - 1 430 kg, 3. Filet wędzony z indyka - 360 kg, 4. Kiełbasa drobiowa - 1 430 kg, 5. Kiełbasa krakowska drobiowa - 1 260 kg, 6. Kiełbasa mortadela drobiowa - 2 360 kg, 7. Kiełbasa parówkowa drobiowa - 2 540 kg, 8. Kiełbasa szynkowa drobiowa - 1 290 kg, 9. Mielonka tyrolska drobiowa - 4 460 kg, 10. Parówki drobiowe - 2 140 kg, 11. Pieczeń rzymska drobiowa - 4 560 kg, 12. Polędwica drobiowa - 750 kg, 13. Szynka z indyka - 850 kg. Grupa III: 1. Boczek surowy wędzony - 1 120 kg, 2. Karczek wieprzowy bez kości, świeży - 480 kg, 3. Łopatka wieprzowa bez kości, świeża - 1 460 kg, 4. Mięso gulaszowe wieprzowe, świeże - 1 860 kg, 5. Mięso gulaszowe wołowe, świeże - 1 590 kg, 6. Mięso mielone wieprzowe (bez przypraw), świeże - 6 470 kg, 7. Mięso mielone wołowe (bez przypraw), świeże - 1 250 kg, 8. Mięso rosołowe wołowe, świeże (antrykot lub szponder) - 1 300 kg, 9. Schab wieprzowy bez kości, świeży - 1 590 kg, 10. Serca wieprzowe, świeże - 600 kg, 11. Wątroba wieprzowa, świeża - 2 000 kg, 12. Żeberka wieprzowe, świeże - 960 kg. Grupa IV: 1. Kaszanka - 2 570 kg, 2. Kiełbasa biała parzona - 1 000 kg, 3. Kiełbasa golonkowa - 1 930 kg, 4. kiełbasa krakowska parzona - 530 kg, 5. Kiełbasa mortadela - 2 360 kg, 6. Kiełbasa mortadela z papryką - 1 660 kg, 7. Kiełbasa mortadela z pieczarkami - 2 060 kg, 8. Kiełbasa parówkowa - 1 560 kg, 9. Kiełbasa szynkowa wołowa - 1 700 kg, 10. Kiełbasa toruńska - 2 160 kg, 11. Kiełbasa wiejska - 360 kg, 12. kiełbasa zwyczajna - 3 070 kg, 13. Kiełbasa żywiecka - 630 kg, 14. Mielonka wieprzowa prasowana - 3 260 kg, 15. Parówki wieprzowe - 1 730 kg, 16. Pasztet wieprzowy zapiekany w foremkach - 2 300 kg, 17. Pasztetowa wieprzowa - 1 430 kg, 18. Pieczeń rzymska wieprzowa - 2 700 kg, 19. Salceson wieprzowy - 3 030 kg, 20. Smalec topiony ze skwarkami i cebulą - 830 kg, 21. Szynka konserwowa - 830 kg. kod CPV: 15100000-9 produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 1) Ww. artykuły muszą odpowiadać Polskiej Normie lub normom zawartym w klasyfikacjach ujętych w ustawie z dnia 29.06.1995 r. o statystyce publicznej (Dz. U. z 2012 r. poz. 591 ze zmianami). 2) Ilości szacunkowe mogą ulec zmianie w trakcie trwania umowy w zależności od stanu zaludnienia w jednostce. Dostawy zamówionych artykułów następować będę trzy razy w tygodniu - w poniedziałki, środy, piątki, w godzinach 8:00-11:00 zgodnie z wcześniej złożonymi zamówieniami, do magazynów poszczególnych jednostek: a) Areszt Śledczy w Krakowie - ul. Montelupich 7; b) Areszt Śledczy w Krakowie - Podgórzu - ul. Czarnieckiego 3; c) Zakład Karny w Krakowie - Nowej Hucie - ul. Spławy 2..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg ograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: mięso drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.10.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne Wiesław Leśniak, ul. Axentowicza 20a, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 159492,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 140023,80

  • Oferta z najniższą ceną: 140023,80 / Oferta z najwyższą ceną: 142755,90

  • Waluta: PLN .


Część NR: 2   

Nazwa: wędliny drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.10.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne Wiesław Leśniak, ul. Axentowicza 20a, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 209373,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 172200,00

  • Oferta z najniższą ceną: 172200,00 / Oferta z najwyższą ceną: 217584,15

  • Waluta: PLN .


Część NR: 3   

Nazwa: mięso wołowe i wieprzowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.10.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • WĘDZONKA sp. z o.o. sp. k., ul. Słowackiego 100, 32-400 Myślenice, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 231660,50 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 180170,55

  • Oferta z najniższą ceną: 180170,55 / Oferta z najwyższą ceną: 213532,20

  • Waluta: PLN .


Część NR: 4   

Nazwa: wędliny wołowe i wieprzowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.10.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne Nowy Żmigród sp. z o.o., Mytarz 4, 38-230 Nowy Żmigród, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 300469,50 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 232470,00

  • Oferta z najniższą ceną: 232470,00 / Oferta z najwyższą ceną: 366745,37

  • Waluta: PLN .


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.