To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2011-09-22
Kielce: PRZETARG NIEOGRANICZONY NA ŚWIADCZENIE USŁUG CATERINGOWYCH W RAMACH PROJEKTU ENTERPRISE EUROPE NETWORK
Numer ogłoszenia: 300354 - 2011; data zamieszczenia: 22.09.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 258102 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Świętokrzyskie Centrum Innowacji i Transferu Technologii sp. z o.o., ul. Zagnańska 84, 25-528 Kielce, woj. świętokrzyskie, tel. 041 3432910, faks 041 3432912.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: PRZETARG NIEOGRANICZONY NA ŚWIADCZENIE USŁUG CATERINGOWYCH W RAMACH PROJEKTU ENTERPRISE EUROPE NETWORK.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są usługi cateringowe polegające na przygotowywaniu i dostarczeniu bufetu kawowego (serwisu) oraz lunch-u w formie bufetu szwedzkiego dla 200 uczestników Świętokrzyskiego Forum Gospodarczego pn. Innowacje, inwestycje, przedsiębiorczość - fundusze UE 2014-2020 na rzecz rozwoju Regionu Świętokrzyskiego, realizowanego przez Świętokrzyskie Centrum Innowacji i Transferu Technologii Sp. z o. o., w ramach projektu ENTERPRISE EUROPE NETWORK. Forum Gospodarcze zorganizowane będzie w dniu 21 września 2011 r. w Auli Wydziału Zarządzania i Administracji UJK w Kielcach, przy ul. Świętokrzyskiej 21, zgodnie z menu wskazanym przez Zamawiającego: Bufet kawowy, zwany w dalszej części SIWZ i w umowie bufetem kawowym (serwisem) Rejestracja - w godz.09:00 - 9:30: Kawa wraz z dodatkami: cukier biały, mleko płynne 2% Herbata wraz z dodatkami: cukier biały, cytryna Ciastka mix (ciasteczek - 4 rodzaje - ciastka kruche i francuskie) Słone przekąski mix (paluszki, precelki, krakersy). Przerwa kawowa, zwana w dalszej części SIWZ i w umowie bufetem kawowym (serwisem) - w godz.11:45 - 12:15: Kawa wraz z dodatkami: cukier biały, mleko płynne 2% Herbata wraz z dodatkami: cukier biały, cytryna Woda gazowana i niegazowana Sok pomarańczowy, jabłkowy, wieloowocowy Kanapki różne bankietowe mix (szynka, łosoś, sałatka zielona, rzodkiewka, pomidor, ogórek świeży, ogórek kiszony, ogórek korniszony) Owoce (mandarynki, banany, winogrona zielone i różowe, kiwi) Ciasto - sernik Ciasto - szarlotka LUNCH - gorący posiłek w godz. 13:45 - 14:15: Danie na gorąco: Drób grillowany (z grilla lub rożna), rozetki ziemniaczane opiekane, zestaw surówek Przekąski na zimno: Koreczki różne bankietowe mix (kabanosy, szynka, łosoś, ser, ananas, oliwki) Mozarella z pomidorami Sok pomarańczowy, jabłkowy, wieloowocowy Owoce (mandarynki, banany, winogrona zielone i różowe, kiwi) Ciasto - sernik Ciasto - szarlotka. Zakres przedmiotu zamówienia (umowy): Wykonawca zobowiązany jest do: przygotowania, dowozu i podawania lunch-u oraz przygotowania bufetu kawowego (serwisu) ściśle wg podanego menu oraz w miejscu wskazanym przez Zamawiającego, świadczenia usług cateringowych wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. nr 171 poz. 1125 z późn. zmianami), przygotowywania bufetu kawowego (serwisu) najpóźniej na 30 minut przed planowaną rejestracją i przerwą kawową, świadczenia usług cateringowych na zastawie porcelanowej lub szklanej z użyciem sztućców ze stali nierdzewnej, serwetek jednorazowych oraz obrusów materiałowych, przygotowania dekoracji stołów, estetycznego podawania posiłków, zapewnienia pojemnika na resztki po spożytym posiłku i brudną zastawę, zebrania naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych najpóźniej na 30 minut po zakończeniu lunch-u. Terminy realizacji przedmiotu zamówienia: Forum Gospodarcze zorganizowane będzie w dniu 21 września 2011 r. w Auli Wydziału Zarządzania i Administracji UJK w Kielcach, przy ul. Świętokrzyskiej 21. Zasady rozliczania: Ilość i wielkość zamawianej usługi wskazana w SIWZ stanowi maksymalny zakres i wielkość zamówienia. Na potwierdzenie należytego wykonania przedmiotu umowy spisany zostanie protokół zdawczo-odbiorczy, który stanowić będzie podstawę do rozliczenia finansowego z Wykonawcą. Miejsce realizacji: Aula Wydziału Zarządzania i Administracji UJK w Kielcach, przy ul. Świętokrzyskiej 21. Termin realizacji szkolenia: 21.09.2011 r..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Zamówienie współfinansowane jest ze środków Unii Europejskiej w ramach Competitiveness and Innovation Programme oraz budżetu Państwa w ramach Projektu Enterprise Europe Network.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19.09.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
Zbigniew Jaros wspólnik spółki cywilnej
jakie przetargi wygrała firma
Zbigniew Jaros wspólnik spółki cywilnej
- Spółka Cywilna Kazimierz Barycki, Zbigniew Jaros, Al. IX Wieków Kielc 3, 25-516 Kielce, kraj/woj. świętokrzyskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 10340,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 5000,00
Oferta z najniższą ceną: 4950,00 / Oferta z najwyższą ceną: 11224,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z KIELC
- Wczasy profilaktyczno-lecznicze w Busku-Zdroju dla emerytowanych pracowników oświaty województwa swiętokrzyskiego
- Kompleksowa dostawa paliwa gazowego (sprzedaż oraz dystrybucja) do Biur Powiatowych ARiMR w Kielcach i Sandomierzu
- Dostawy bioadaptorów wieńcowo-kobaltowych na potrzeby Zespołu Pracowni Radiologii Zabiegowej, Hemodynamiki i Elektrokardiologii Ś.C.K. Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Kielcach
- Kompleksowa organizacja i przeprowadzenie siedmiu dwudniowych szkoleń pn. "Podnoszenie poziomu bezpieczeństwa osobistego pracownika socjalnego podczas wykonywania czynności zawodowych" w 2025 roku.
- Zakup i dostawa pasków do glukometrów wraz z dzierżawą glukometrów i systemem zarządzania badaniami POCT dla Zakładu Diagnostyki Laboratoryjnej Świętokrzyskiego Centrum Onkologii w Kielcach.
- Kielce, Budynek II LO im. J. Śniadeckiego przy ul. Śniadeckich 9 w Kielcach (1907 r.) Wymiana pokrycia dachowego, więźby dachowej, wykonanie instalacji odgromowej, ocieplenie stropu budynku
więcej: przetargi w Kielcach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Świadczenie usługi hotelarskiej i restauracyjnej, tj. usługi organizacji wyjazdu w ramach programu Erasmus+ projekt nr 2024-1-PL01-KA121-VET-000200018 oraz projekt nr 2024-1-PL01-KA122-SCH-000238585
- Kompleksowe sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Częstochowskiej
- Świadczenie usługi cateringowej podczas uroczystości wręczenia dyplomów na Wydziale Matematyki i Nauk Informacyjnych Politechniki Warszawskiej
- Zapewnienie kompleksowej usługi cateringowej podczas konferencji międzynarodowych i spotkań networkingowych w 2025r. dla CTK AGH dla projektu NAWA UNIVERSEH Plus! - DE-dzp.272-167/25
- Kompleksowa usługa organizacji finału międzynarodowego konkursu dla młodzieży.
- Przygotowywanie, dostarczanie i wydawanie (od pon. do piątku) śniadań, obiadów dwudaniowych, podwieczorków dla oddziałów przedszkolnych oraz obiadów szkolnych w Szkole podstawowej nr 8 w Gliwicach.(2)
więcej: Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.