Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2016-11-28
Ogłoszenie nr 352746 - 2016 z dnia 2016-11-28 r.
Błonie: Przedmiotem zamówienia są stałe, powtarzające się dostawy artykułów żywnościowych, dla Domu Pomocy Społecznej w Bramkach w 2017 roku do magazynu Zamawiającego według podziału na części.
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU -
Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
nie
Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
tak
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowanianie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
nie
Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej w Bramkach, krajowy numer identyfikacyjny
29581100000, ul.
ul. Północna
18,
05870
Błonie, woj.
mazowieckie, państwo
Polska, tel.
0-22 7256127, e-mail
, faks
0-22 7256066.
Adres strony internetowej (URL): www.bramki.dps.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym
w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
nie
Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
tak
www.bramki.dps.pl
Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
nie
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
nie
adres
Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
nie
Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
tak
Inny sposób:
osobiście, przesyłką pocztową lub kurierską
Adres:
Dom Pomocy Społecznej, 05-870 Błonie, Bramki ul. Północna 18
Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem zamówienia są stałe, powtarzające się dostawy artykułów żywnościowych, dla Domu Pomocy Społecznej w Bramkach w 2017 roku do magazynu Zamawiającego według podziału na części.
Numer referencyjny:
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
nie
II.2) Rodzaj zamówienia: dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Zadanie 1. 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne -Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Zakres rzeczowy zamówienia: Lp Nazwa towaru Podane w treści nazwy pochodzenia art. nie są bezwzględnie obowiązujące, dopuszcza się art. równoważne jakością lub lepsze Jm. Ilość Prawo opcji 30% zamównienia podstawowego 1 Baleron odtłuszczony zawartość mięsa min. 69% kg 200 60 2 Baleron wędzony zawartość mięsa min.77% kg 200 60 3 Boczek rolowany pieczony zawartość mięsa min. 95% kg 100 30 4 Boczek rolowany zawartość mięsa min. 95% kg 100 30 5 Boczek wędzony zawartość mięsa min. 80% kg 100 30 6 Filet pieczony z indyka zawartość mięsa min. 64% kg 200 60 7 Filet z piersi indyka kg 100 30 8 Golonka wieprzowa kg 150 45 9 Karkówka b/k kg 200 60 10 Kaszanka kg 450 135 11 Kiełbasa biała zawartość mięsa min. 62% kg 300 90 12 Kiełbasa dębicka (nie rozdrobniona) kg 200 60 13 Kiełbasa krakowska podsuszana (nie rozdrobniona) kg 200 60 14 Kiełbasa podwawelska (nie rozdrobniona) zawartość mięsa min. 77% kg 300 90 15 Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 200 60 16 Kiełbasa szynkowa z indyka (nie rozdrobniona) zawartość mięsa min. 60% kg 200 60 17 Kiełbasa żywiecka (nie rozdrobniona) zawartość mięsa min. 53% kg 400 120 18 Kości schabowe kg 1200 360 19 Kości wędzone kg 10 3 20 Kurczak cały kg. 50 15 21 Łopatka bez kości kg 200 60 22 Łopatka pieczona zawartość mięsa min. 77% kg 300 90 23 Mięso wołowe gulaszowe paczka (600g-700g) kg 200 60 24 Nogi wieprzowe kg 100 30 25 Ogonówka (nie rozdrobniona) zawartość mięsa min. 71% kg 600 180 26 Parówki 50% mięsa chudego bez MOM kg 200 60 27 Parówki cielęce zawartość mięsa min. 85% kg 200 60 28 Pasztet drobiowy pieczony zawartość mięsa min. 53% kg 100 30 29 Pieczeń Rzymska kg 500 150 30 Piersi z kurczaka (filet) kg 600 180 31 Polędwica drobiowa (nie rozdrobniona) zawartość mięsa min. 44% kg 200 60 32 Polędwica sopocka (nie rozdrobniona) zawartość mięsa min. 60% kg 800 240 33 Polędwica z indyka (nie rozdrobniona) zawartość mięsa min. 45% kg 150 45 34 Porcje rosołowe z kurczaka kg 1200 360 35 Salceson włoski zawartość mięsa min. 70% kg 400 120 36 Schab pieczony kg 400 120 37 Schab środkowy bez kości kg 600 180 38 Słonina kg 80 24 39 Szynka drobiowa (nie rozdrobniona) zawartość mięsa min. 41% kg 300 90 40 Szynka gotowana zawartość mięsa min. 68% kg 400 120 41 Szynka konserwowa kg 200 60 42 Szynka wędzona zawartość mięsa min. 70% kg 300 90 43 Szynka wiejska zawartość mięsa min. 70% kg 200 60 44 Szynka z indyka (nie rozdrobniona) kg 200 60 45 Udziec kurczaka z kością (180g-200g) szt. 6000 1800 46 Wątróbka drobiowa kg 350 105 47 Żeberka (szerokie) - paczka 800g kg 600 180 Zadanie 2. 15500000-3 Produkty mleczarskie Zakres rzeczowy zamówienia: Lp Nazwa towaru Podane w treści nazwy pochodzenia art. nie są bezwzględnie obowiązujące, dopuszcza się art. równoważne jakością lub lepsze Jm. Ilość Prawo opcji 30% zamówienia podstawowego 1 Jogurt naturalny w kubku 150g 175 9000 2700 2 Masło roślinne w kostce 200g szt. 14500 4350 3 Mleko 2% UHT - 1l l. 14500 4350 4 Ser biały chudy kg. 400 120 5 Ser biały półtłusty min. 3% tłuszczu kg. 700 210 6 Ser żółty półtłusty 15%-20% tłuszczu kg. 500 150 7 Ser żółty chudy do 13% tłuszczu kg. 300 90 8 Śmietana 18% - 400g l. 950 285 9 Ser feta 270g szt. 50 15 Zadanie 3. 15500000-3 Owoce i warzywa Zakres rzeczowy zamówienia: Lp Nazwa towaru Podane w treści nazwy pochodzenia art. nie są bezwzględnie obowiązujące, dopuszcza się art. równoważne jakością lub lepsze Jm. Ilość Prawo opcji 30% zamówienia podstawowego 1 Botwina pęczek 120 36 2 Brokuły kg 240 72 3 Buraki czerwone kg 400 120 4 Cebula kg 600 180 5 Cukinia kg 100 30 6 Czosnek główki główki 100 30 7 Fasola szparagowa kg 100 30 8 Gruszki kg 1000 300 9 Jabłka kg 4000 1 200 10 Kalafior kg 200 60 11 Kapusta biała kg 160 48 12 Kapusta czerwona kg 200 60 13 Kapusta kiszona kg 360 108 14 Kapusta pekińska kg 200 60 15 Kapusta włoska kg 60 18 16 Koper pęczek 1000 300 17 Marchew kg 2200 660 18 Natka pietruszki peczek 700 210 19 Ogórki kiszone kg 560 168 20 Ogórki świeże kg 460 138 21 Papryka świeża kg 160 48 22 Pieczarki kg 200 60 23 Pietruszka korzeń kg 900 270 24 Pomidory kg 760 228 25 Por kg 620 186 26 Rabarbar kg 60 18 27 Rzodkiewka peczek 300 90 28 Sałata lodowa szt. 80 24 29 Sałata masłowa szt. 1200 360 30 Seler kg 1000 300 31 Szczypior pęczek 700 210 32 Truskawki kg 160 48 33 Wiśnie kg 40 12 34 Ziemniaki kg 20000 6 000 35 Banany kg. 400 120 36 Cytryny kg. 100 30 Zadanie 4. 15800000-6 Różne artykuły spożywcze Zakres rzeczowy zamówienia: Lp Nazwa towaru Podane w treści nazwy pochodzenia art. nie są bezwzględnie obowiązujące, dopuszcza się art. równoważne jakością lub lepsze Jm. Ilość Prawo opcji 30% zamówienia podstawowego 1 Ananasy w puszce 565g szt. 240 72 2 Aromaty 9 ml szt. 240 72 3 Barszcz biały 66g szt. 400 120 4 Bazylia 10g szt. 200 60 5 Brzoskwinie 820g szt. 200 60 6 Budyń bez cukru 60g szt. 700 210 7 Budyń śmietankowy 60g szt. 400 120 8 Chrzan 320g szt. 200 60 9 Cukier 1kg kg. 3600 1080 10 Cukier puder 0,5kg szt. 100 30 11 Cukier waniliowy 32g szt. 300 90 12 Cynamon 20g szt. 360 108 13 Czosnek granulowany 20g szt. 240 72 14 Drożdże kg. 10 3 15 Dżem niskosłodzony 270g szt. 2000 600 16 Fasola czerwona konserwowa 400g szt. 200 60 17 Fasola sucha Jaś 500g szt. 300 90 18 Galaretka owocowa z cukrem 90g szt. 400 120 19 Gałka muszkatołowa 20g szt. 20 6 20 Groszek konserwowy 400g szt. 600 180 21 Herbata granulowana 100g kg. 300 90 22 Kakao 100g szt. 200 60 23 Kasza gryczana 1kg kg. 80 24 24 Kasza jęczmienna 1kg kg. 200 60 25 Kasza manna 1kg kg. 300 90 26 Kawa inka 250g szt. 70 21 27 Kawa zbożowa 250g szt. 70 21 28 Ketchup 500g min. 35% wkł. Koncentr. szt. 280 84 29 Kisiel bez cukru 77g szt. 1000 300 30 Kisiel z cukrem 77g szt. 900 270 31 Koncentrat pomidorowy 900g szt. 400 120 32 Kukurydza konserwowa 400g szt. 500 150 33 Kwasek cytrynowy 50g szt. 100 30 34 Liście laurowe 10g szt. 400 120 35 Majeranek 10g szt. 200 60 36 Majonez 420g szt. 200 60 37 Mak 1kg kg. 30 9 38 Makaron krajanka gruba kg. 500 150 39 Makaron muszelki 1kg kg. 100 30 40 Makaron nitki 500g kg. 400 120 41 Makaron rurki 1kg kg. 100 30 42 Makaron świderki 1kg kg. 400 120 43 Mąka pszenna typ 480 1kg kg. 1700 510 44 Mąka ziemniaczana 1kg kg. 60 18 45 Musztarda 200g szt. 200 60 46 Ocet 0,5l szt. 60 18 47 Ogórki konserwowe 870g szt. 200 60 48 Olej 1l szt. 700 210 49 Oregano 10g szt. 120 36 50 Papryka konserwowa 870g szt. 200 60 51 Papryka mielona ostra 20g szt. 40 12 52 Papryka mielona słodka 20g szt. 40 12 53 Pieprz naturalny mielony 15g szt. 900 270 54 Płatki jęczmienne kg. 200 60 55 Płatki kukurydzane kg. 300 90 56 Płatki owsiane 1kg kg. 300 90 57 Płatki żytnie kg. 20 6 58 Proszek do pieczenia 36g szt. 200 60 59 Przyprawa do drobiu 20g szt. 120 36 60 Przyprawa do ryb 20g szt. 180 54 61 Rodzynki 200g szt. 140 42 62 Ryż 1kg kg. 600 180 63 Sałatka szwedzka 850g szt. 300 90 64 Sól 1kg kg. 500 150 65 Szczawa konserwowy 320g szt. 200 60 66 Śliwki suszone 100g kg. 10 3 67 Tymianek 10g szt. 200 60 68 Vegetta 200g (lub równoważne) szt. 760 228 69 Wiórki kokosowe szt. 60 18 70 Ziele angielskie 20g szt. 300 90 71 Zupa grzybowa 37g szt. 700 210 72 Zupa ogonowa 62g szt. 700 210 73 Zupa pieczarkowa 44g szt. 700 210 74 Żelatyna 50g szt. 200 60 Zadanie 5. 15810000-9 Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie Zakres rzeczowy zamówienia: Lp Nazwa towaru Podane w treści nazwy pochodzenia art. nie są bezwzględnie obowiązujące, dopuszcza się art. równoważne jakością lub lepsze Jm. Ilość Prawo opcji 30% zamówienia podstawowego 1 Bułka paryska 450g szt. 15000 4500 2 Bułka kajzerka 50g szt. 600 180 3 Bułka słodka 100g szt. 400 120 4 Chleb pszenno-żytni 500g szt. 9000 2700 5 Chleb razowy 500g szt. 3200 960 Zadanie 6. 15200000-0 Ryby przetworzone i konserwowane Zakres rzeczowy zamówienia: Lp Nazwa towaru Podane w treści nazwy pochodzenia art. nie są bezwzględnie obowiązujące, dopuszcza się art. równoważne jakością lub lepsze Jm. Ilość Prawo opcji 30% zamówienia podstawowego 1 Panga biała filet mrożony b/sk kg 1000 300 2 Ryba wędzona kg 500 150 3 Śledź płaty kg 300 90 4. Sola (filet) mrożony b/sk kg 200 60 5. Miruna (filet) mrożony b/sk kg 200 60 6. Morszczuk (filet) mrożony b/sk kg 200 60 Zadanie 7. 03142500-3 - Jaja Zakres rzeczowy zamówienia: Lp Nazwa towaru Podane w treści nazwy pochodzenia art. nie są bezwzględnie obowiązujące, dopuszcza się art. równoważne jakością lub lepsze Jm. Ilość Prawo opcji 30% zamówienia publicznego 1. Jaja (65-70g) szt. 44000 13200
II.5) Główny kod CPV: 15100000-9
Dodatkowe kody CPV:15500000-3, 03221200-8, 15800000-6, 15810000-9, 15200000-0, 03142500-3,
II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)
II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: nie
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
Okres w miesiącach: 12
data rozpoczęcia: 01/01/2017
data zakończenia: 31/12/2017
II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków:
Zamawiający nie stawia wymagań w tym zakresie.
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków:
Zamawiający nie stawia wymagań w tym zakresie.
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków:
Wykonawca przedstawi wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych dostaw w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert (a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie) sporządzony według wzoru stanowiącego załącznik nr 5 do niniejszej SIWZ), potwierdzający, że zrealizował lub realizuje (w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych), co najmniej jedną dostawę artykułów żywnościowych, o łącznej wartości:
- zadanie 1 - min.150 000,00 zł (bez podatku VAT),
- zadanie 2 - min. 50 000,00 zł (bez podatku VAT),
- zadanie 3 - min. 30 000,00 zł (bez podatku VAT),
- zadanie 4 - min. 30 000,00 zł (bez podatku VAT),
- zadanie 5 - min. 20 000,00 zł (bez podatku VAT),
- zadanie 6 - min. 20 000,00 zł (bez podatku VAT),
- zadanie 7 - min. 10 000,00 zł (bez podatku VAT).
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób:
nie
Informacje dodatkowe:
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp
tak
Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia:
(podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp)
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
nie
a) odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw do wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt. 1 ustawy, Zamawiający żąda od wykonawcy, który polega na zdolnościach lub sytuacji innych podmiotów na zasadach określonych w art. 22a ustawy, przedstawienia w odniesieniu do tych podmiotów dokumentów wymienionych w ust. 5 lit. a Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej zamiast dokumentów o których mowa w rozdziale VII ust. 5 lit. a- niniejszej specyfikacji składa dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający odpowiednio, że: b) nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu. Jeżeli w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania ma osoba, której dokument dotyczy, nie wydaje się dokumentów o których mowa powyżej zastępuje się je dokumentem zawierającym odpowiednio oświadczenie wykonawcy, ze wskazaniem osoby albo osób uprawnionych do jego reprezentacji, lub oświadczenie osoby, której dokument miał dotyczyć, złożone przed notariuszem lub przed organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego właściwym ze względu na siedzibę lub miejsce zamieszkania wykonawcy lub miejsce zamieszkania tej osoby.
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZPIII.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:
Wykaz dostaw wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane, - wg wzoru załącznik nr 5 oraz załączeniem dowodów określających czy te dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie, przy czym dowodami, o których mowa, są referencje bądź inne dokumenty wystawione przez podmiot, na rzecz którego dostawy były wykonywane, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych są wykonywane, a jeżeli z uzasadnionej przyczyny o obiektywnym charakterze wykonawca nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów - oświadczenie wykonawcy;
W przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych nadal wykonywanych referencje bądź inne dokumenty potwierdzające ich należyte wykonywanie powinny być wydane nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu.
III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
W celu potwierdzenia, że oferowane dostawy odpowiadają wymaganiom określonym przez Zamawiającego, Wykonawcy zobowiązani są załączyć do oferty dokument potwierdzający stosowanie wdrożonego systemu HACCP albo oświadczenie Wykonawcy potwierdzające stosowanie zasad dobrej praktyki higienicznej (GHP) - załącznik nr 6.
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:
przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
nie
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
nie
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
nie
Informacje dodatkowe:
IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
nie
IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców
Kryteria selekcji wykonawców:
IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:
Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
nie
Informacje dodatkowe:
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
nie
Informacje dodatkowe:
W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
nie
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
nie
IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) nie
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
nie
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:
Aukcja wieloetapowa
etap nr | czas trwania etapu |
Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu: nie
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 60 |
Termin Płatności | 40 |
IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji nie
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert: nie
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):
Informacje dodatkowe
IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:
Wstępny harmonogram postępowania:
Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań: nie
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:
Informacje dodatkowe:
IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:
Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
nie
Informacje dodatkowe:
IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Licytacja wieloetapowa
etap nr | czas trwania etapu |
Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu: nie Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:
Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:
Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:
Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):
Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 09/12/2016, godzina: 10:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
nie
Wskazać powody:
Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> Oferta lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu musi zostać złożona w języku polskim
IV.6.3) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
Część nr: 1
Nazwa: dostawa mięsa,wędlin, drobiu i wyrobów drobiarskich
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp Nazwa towaru
Podane w treści nazwy pochodzenia art. nie są bezwzględnie obowiązujące, dopuszcza się art. równoważne jakością lub lepsze Jm. Ilość Prawo opcji 30% zamównienia podstawowego
1 Baleron odtłuszczony zawartość mięsa min. 69% kg 200 60
2 Baleron wędzony zawartość mięsa min.77% kg 200 60
3 Boczek rolowany pieczony zawartość mięsa min. 95% kg 100 30
4 Boczek rolowany zawartość mięsa min. 95% kg 100 30
5 Boczek wędzony zawartość mięsa min. 80% kg 100 30
6 Filet pieczony z indyka zawartość mięsa min. 64% kg 200 60
7 Filet z piersi indyka kg 100 30
8 Golonka wieprzowa kg 150 45
9 Karkówka b/k kg 200 60
10 Kaszanka kg 450 135
11 Kiełbasa biała zawartość mięsa min. 62% kg 300 90
12 Kiełbasa dębicka (nie rozdrobniona) kg 200 60
13 Kiełbasa krakowska podsuszana (nie rozdrobniona) kg 200 60
14 Kiełbasa podwawelska (nie rozdrobniona) zawartość mięsa min. 77% kg 300 90
15 Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 200 60
16 Kiełbasa szynkowa z indyka (nie rozdrobniona) zawartość mięsa min. 60% kg 200 60
17 Kiełbasa żywiecka (nie rozdrobniona) zawartość mięsa min. 53% kg 400 120
18 Kości schabowe kg 1200 360
19 Kości wędzone kg 10 3
20 Kurczak cały kg. 50 15
21 Łopatka bez kości kg 200 60
22 Łopatka pieczona zawartość mięsa min. 77% kg 300 90
23 Mięso wołowe gulaszowe paczka (600g-700g) kg 200 60
24 Nogi wieprzowe kg 100 30
25 Ogonówka (nie rozdrobniona) zawartość mięsa min. 71% kg 600 180
26 Parówki 50% mięsa chudego bez MOM kg 200 60
27 Parówki cielęce zawartość mięsa min. 85% kg 200 60
28 Pasztet drobiowy pieczony zawartość mięsa min. 53% kg 100 30
29 Pieczeń Rzymska kg 500 150
30 Piersi z kurczaka (filet) kg 600 180
31 Polędwica drobiowa (nie rozdrobniona) zawartość mięsa min. 44% kg 200 60
32 Polędwica sopocka (nie rozdrobniona) zawartość mięsa min. 60% kg 800 240
33 Polędwica z indyka (nie rozdrobniona) zawartość mięsa min. 45% kg 150 45
34 Porcje rosołowe z kurczaka kg 1200 360
35 Salceson włoski zawartość mięsa min. 70% kg 400 120
36 Schab pieczony kg 400 120
37 Schab środkowy bez kości kg 600 180
38 Słonina kg 80 24
39 Szynka drobiowa (nie rozdrobniona) zawartość mięsa min. 41% kg 300 90
40 Szynka gotowana zawartość mięsa min. 68% kg 400 120
41 Szynka konserwowa kg 200 60
42 Szynka wędzona zawartość mięsa min. 70% kg 300 90
43 Szynka wiejska zawartość mięsa min. 70% kg 200 60
44 Szynka z indyka (nie rozdrobniona) kg 200 60
45 Udziec kurczaka z kością (180g-200g) szt. 6000 1800
46 Wątróbka drobiowa kg 350 105
47 Żeberka (szerokie) - paczka 800g kg 600 180
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 60 |
Termin płatnoci | 40 |
Część nr: 2
Nazwa: dostawa prodktów mleczarskich
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp Nazwa towaru
Podane w treści nazwy pochodzenia art. nie są bezwzględnie obowiązujące, dopuszcza się art. równoważne jakością lub lepsze Jm. Ilość Prawo opcji 30% zamówienia podstawowego
1 Jogurt naturalny w kubku 150g 175 9000 2700
2 Masło roślinne w kostce 200g szt. 14500 4350
3 Mleko 2% UHT - 1l l. 14500 4350
4 Ser biały chudy kg. 400 120
5 Ser biały półtłusty min. 3% tłuszczu kg. 700 210
6 Ser żółty półtłusty 15%-20% tłuszczu kg. 500 150
7 Ser żółty chudy do 13% tłuszczu kg. 300 90
8 Śmietana 18% - 400g l. 950 285
9 Ser feta 270g szt. 50 15
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15500000-3
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 60 |
Termin płatności | 40 |
Część nr: 3
Nazwa: dostawa owoców i warzyw
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp Nazwa towaru
Podane w treści nazwy pochodzenia art. nie są bezwzględnie obowiązujące, dopuszcza się art. równoważne jakością lub lepsze Jm. Ilość Prawo opcji 30% zamówienia podstawowego
1 Botwina pęczek 120 36
2 Brokuły kg 240 72
3 Buraki czerwone kg 400 120
4 Cebula kg 600 180
5 Cukinia kg 100 30
6 Czosnek główki główki 100 30
7 Fasola szparagowa kg 100 30
8 Gruszki kg 1000 300
9 Jabłka kg 4000 1 200
10 Kalafior kg 200 60
11 Kapusta biała kg 160 48
12 Kapusta czerwona kg 200 60
13 Kapusta kiszona kg 360 108
14 Kapusta pekińska kg 200 60
15 Kapusta włoska kg 60 18
16 Koper pęczek 1000 300
17 Marchew kg 2200 660
18 Natka pietruszki peczek 700 210
19 Ogórki kiszone kg 560 168
20 Ogórki świeże kg 460 138
21 Papryka świeża kg 160 48
22 Pieczarki kg 200 60
23 Pietruszka korzeń kg 900 270
24 Pomidory kg 760 228
25 Por kg 620 186
26 Rabarbar kg 60 18
27 Rzodkiewka peczek 300 90
28 Sałata lodowa szt. 80 24
29 Sałata masłowa szt. 1200 360
30 Seler kg 1000 300
31 Szczypior pęczek 700 210
32 Truskawki kg 160 48
33 Wiśnie kg 40 12
34 Ziemniaki kg 20000 6 000
35 Banany kg. 400 120
36 Cytryny kg. 100 30
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03221200-8
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 60 |
Termin płatości | 40 |
Część nr: 4
Nazwa: dostawa różnych artykułów spożywczych
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp Nazwa towaru
Podane w treści nazwy pochodzenia art. nie są bezwzględnie obowiązujące, dopuszcza się art. równoważne jakością lub lepsze Jm. Ilość Prawo opcji 30% zamówienia podstawowego
1 Ananasy w puszce 565g szt. 240 72
2 Aromaty 9 ml szt. 240 72
3 Barszcz biały 66g szt. 400 120
4 Bazylia 10g szt. 200 60
5 Brzoskwinie 820g szt. 200 60
6 Budyń bez cukru 60g szt. 700 210
7 Budyń śmietankowy 60g szt. 400 120
8 Chrzan 320g szt. 200 60
9 Cukier 1kg kg. 3600 1080
10 Cukier puder 0,5kg szt. 100 30
11 Cukier waniliowy 32g szt. 300 90
12 Cynamon 20g szt. 360 108
13 Czosnek granulowany 20g szt. 240 72
14 Drożdże kg. 10 3
15 Dżem niskosłodzony 270g szt. 2000 600
16 Fasola czerwona konserwowa 400g szt. 200 60
17 Fasola sucha Jaś 500g szt. 300 90
18 Galaretka owocowa z cukrem 90g szt. 400 120
19 Gałka muszkatołowa 20g szt. 20 6
20 Groszek konserwowy 400g szt. 600 180
21 Herbata granulowana 100g kg. 300 90
22 Kakao 100g szt. 200 60
23 Kasza gryczana 1kg kg. 80 24
24 Kasza jęczmienna 1kg kg. 200 60
25 Kasza manna 1kg kg. 300 90
26 Kawa inka 250g szt. 70 21
27 Kawa zbożowa 250g szt. 70 21
28 Ketchup 500g min. 35% wkł. Koncentr. szt. 280 84
29 Kisiel bez cukru 77g szt. 1000 300
30 Kisiel z cukrem 77g szt. 900 270
31 Koncentrat pomidorowy 900g szt. 400 120
32 Kukurydza konserwowa 400g szt. 500 150
33 Kwasek cytrynowy 50g szt. 100 30
34 Liście laurowe 10g szt. 400 120
35 Majeranek 10g szt. 200 60
36 Majonez 420g szt. 200 60
37 Mak 1kg kg. 30 9
38 Makaron krajanka gruba kg. 500 150
39 Makaron muszelki 1kg kg. 100 30
40 Makaron nitki 500g kg. 400 120
41 Makaron rurki 1kg kg. 100 30
42 Makaron świderki 1kg kg. 400 120
43 Mąka pszenna typ 480 1kg kg. 1700 510
44 Mąka ziemniaczana 1kg kg. 60 18
45 Musztarda 200g szt. 200 60
46 Ocet 0,5l szt. 60 18
47 Ogórki konserwowe 870g szt. 200 60
48 Olej 1l szt. 700 210
49 Oregano 10g szt. 120 36
50 Papryka konserwowa 870g szt. 200 60
51 Papryka mielona ostra 20g szt. 40 12
52 Papryka mielona słodka 20g szt. 40 12
53 Pieprz naturalny mielony 15g szt. 900 270
54 Płatki jęczmienne kg. 200 60
55 Płatki kukurydzane kg. 300 90
56 Płatki owsiane 1kg kg. 300 90
57 Płatki żytnie kg. 20 6
58 Proszek do pieczenia 36g szt. 200 60
59 Przyprawa do drobiu 20g szt. 120 36
60 Przyprawa do ryb 20g szt. 180 54
61 Rodzynki 200g szt. 140 42
62 Ryż 1kg kg. 600 180
63 Sałatka szwedzka 850g szt. 300 90
64 Sól 1kg kg. 500 150
65 Szczawa konserwowy 320g szt. 200 60
66 Śliwki suszone 100g kg. 10 3
67 Tymianek 10g szt. 200 60
68 Vegetta 200g (lub równoważne) szt. 760 228
69 Wiórki kokosowe szt. 60 18
70 Ziele angielskie 20g szt. 300 90
71 Zupa grzybowa 37g szt. 700 210
72 Zupa ogonowa 62g szt. 700 210
73 Zupa pieczarkowa 44g szt. 700 210
74 Żelatyna 50g szt. 200 60
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 60 |
Termin płatności | 40 |
Część nr: 5
Nazwa: dostawa pieczywa
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp Nazwa towaru
Podane w treści nazwy pochodzenia art. nie są bezwzględnie obowiązujące, dopuszcza się art. równoważne jakością lub lepsze Jm. Ilość Prawo opcji 30% zamówienia podstawowego
1 Bułka paryska 450g szt. 15000 4500
2 Bułka kajzerka 50g szt. 600 180
3 Bułka słodka 100g szt. 400 120
4 Chleb pszenno-żytni 500g szt. 9000 2700
5 Chleb razowy 500g szt. 3200 960
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15810000-9
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 60 |
Termin płatności | 40 |
Część nr: 6
Nazwa: dostawa ryb
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp Nazwa towaru
Podane w treści nazwy pochodzenia art. nie są bezwzględnie obowiązujące, dopuszcza się art. równoważne jakością lub lepsze Jm. Ilość Prawo opcji 30% zamówienia podstawowego
1 Panga biała filet mrożony b/sk kg 1000 300
2 Ryba wędzona kg 500 150
3 Śledź płaty kg 300 90
4. Sola (filet) mrożony b/sk kg 200 60
5. Miruna (filet) mrożony b/sk kg 200 60
6. Morszczuk (filet) mrożony b/sk kg 200 60
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15200000-0
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 60 |
Termin płatności | 40 |
Część nr: 7
Nazwa: dostawa jaj
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp Nazwa towaru
Podane w treści nazwy pochodzenia art. nie są bezwzględnie obowiązujące, dopuszcza się art. równoważne jakością lub lepsze Jm. Ilość Prawo opcji 30% zamówienia publicznego
1. Jaja (65-70g) szt. 44000 13200
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03142500-3
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 60 |
Termin płatności | 40 |
INNE PRZETARGI Z BŁONI
więcej: przetargi w Błoniach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO PUBLICZNEJ SZKOŁY PODSTAWOWEJ W WARLUBIU W 2025 ROKU
- Dostawy artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Legnicy w 2025 r.
- Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych do Domu Pomocy Społecznej ,,Niezapominajka'' w Elblągu w 2025 r.
- Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Gminnego z Oddziałami Integracyjnymi w Bierkowicach
- Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do stołówki Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Woli Radłowskiej, w 2025 roku.
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Wierzchucinie w podziale na 6 części.
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.