Ogłoszenie z dnia 2010-11-26
Świerklaniec: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Gminnego Ośrodka Rekreacji
Numer ogłoszenia: 385328 - 2010; data zamieszczenia: 26.11.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Gminny Ośrodek Rekreacji , ul. Parkowa 30, 42-622 Świerklaniec, woj. śląskie, tel. 032 2844330, faks 032 2844490.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.palackawalera.pl
- Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów: www.palackawalera.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: samorządowy zakład budżetowy.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Gminnego Ośrodka Rekreacji.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa: - mleka i przetworów mlecznych ( CPV 15511000-3 ) - warzyw i owoców mrożonych ( CPV 15300000-0, 15331170-9 ) - (CPV 15311200-3) ziemniaki, krojone lub w plastrach oraz pozostałe ziemniaki mrożone - wyrobów cukierniczych o przedłużonej trwałości, przypraw, herbaty, kasz, przetworów zbożowych, soków (CPV 15842000-2 ) - tłuszczy ( CPV 15411200-4) - ryb (CPV15222000-0) w asortymencie i ilości określonych w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 do SIWZ. Zamawiający zastrzega sobie możliwość niewykorzystania zamówionych ilości. Zamawiający zastrzega sobie możliwość odstąpienia od realizacji zamówienia w momencie zaistnienia sytuacji, której nie mógł wcześniej przewidzieć i wykonanie zamówienia nie należałoby w interesie Zamawiającego..
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak.
- Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
- Zamawiający przewiduje możliwość udzielenia zamówień uzupełniających, których wartość nie przekroczy 20% wartości zamówienia podstawowego na zasadach określonych w art. 67 ust. 1 pkt 7 ustawy. Rozdział 6. I
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.10.00-3, 15.30.00.00-0, 15.21.12.00-3, 15.84.20.00-2, 15.41.12.00-4, 15.22.20.00-0.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 5.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: nie dotyczy
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
zgodnie z SIWZ
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
zgodnie z SIWZ
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
zgodnie z SIWZ
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
zgodnie z SIWZ
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
zgodnie z SIWZ
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
1. Decyzję właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej, a w odniesieniu do uprawnień, o których mowa w art. 40 ust. 5 ustawy z dnia 11 maja 2001 r o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia -organu Inspekcji Weterynaryjnej, potwierdzającej spełnienie wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub w obrocie artykułami będącymi przedmiotem zamówienia oraz do zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej tych artykułów ( Podstawa: art.27 ust 1 i 2 ustawy, Dz. U. 2005, Nr 31,poz. 265 z późn. zm.) 2.Dokument potwierdzający spełnianie warunków sanitarnych przez środek transportu, jakim przewożona będzie żywność z uwzględnieniem jego marki i nr rejestracyjnego zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 19.12.2002 r. w sprawie wymagań sanitarnych dotyczących środków transportu żywności ( Dz. U. z 2003 r., Nr 21, poz. 179).
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.palackawalera.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Gminny Ośrodek Rekreacji w Świerklańcu
ul. Parkowa 30
42-622 Świerklaniec.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 09.12.2010 godzina 08:00, miejsce: Gminny Ośrodek Rekreacji w Świerklańcu ul. Parkowa 30 42-622 Świerklaniec.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: pakiet nr 1 - dostawa mleka i przetworów mlecznych ( CPV 15511000-3 ).
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Masło osełkowe 300g lub równoważne-15530000-2-szt.-1200 2-Masełka jednorazowe 1szt.- 10g-15530000-2-szt.-3500 3-Mleko 3,2% opak. 1 litr -15511000-3-szt.-1500 4-Kefir - opak. 0,4kg -15551000-5-szt.-30 5-Mleko zagęszczone niesłodzone 375ml-15512100-1-szt.-1000 6-Serki jednorazowe tartare opak. - 6szt x20g lub równoważne-15542000-9-op.-200 7-Rama Cremefine do gotowania Knorr 15% -1 l lub równoważne-15431110-2-szt.-100 8-Rama Cremefine do ubijania Knorr 33% - 1 L lub równoważne-15431110-2-szt.-200 9-Serek biały Bieluch- opak. 150g-15542100-0-szt.-100 10-Jogurt naturalny - opak. 0,4kg-15551310-1-szt.-50 11-Ser topiony krążek 200g -15542200-1-szt.-110 12-Ser żółty blok np. gouda twardy-15544000-3-kg-200 13-Sery miękkie pleśniowe. Camembert lub równoważne szt.-120g różne smaki-15542000-9-szt.-300 14-Ser Feta 18% 1opak. - 250-300g-15542300-2-szt.-150 15-Ser oscypek opak. -0,5kg-15542300-szt.-100 16-Ser żółty wiórki mozarella-15544000-3-kg-600 17-Ser Mozarella w zalewie szt. -125g lub równoważne-15542000-9-szt.-450 18-Bita śmietana w aerozolu -15512900-9-litr-400 19-Drożdże kg-15898000-9-kg-10 20-Ser pleśniowy Rokpol-15543100-7-kg-10 21-Rama combi profi. 3,7litra Knorr lub równoważne-15431110-2-szt.-7 22-Nutella krem pakowany jednorazowo 1szt. - 20g lub równoważny-15842200-4-szt.-1000 23-Jogurt owocowy opak.130- 150g*-15551300-8-szt.-1000.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.10.00-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: pakiet nr 2 -dostawa warzyw i owoców mrożonych.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Brokuły, paczka 2,5kg np. Oerlemans lub równoważne-15331170-9-szt.-70 2-Mieszanka chińska, paczka 1kg np. Oerlemans lub równoważne-15331170-9-szt.-10 3-Bukiet warzyw, paczka 2,5kg np. Oerlemans lub równoważne-15331170-9-szt.-100 4-Szpinak siekany kulki, paczka 2,5kg np. Oerlemans lub równoważne-15331170-9-szt.-15 5-Grzyby kurki mrożone całe, paczka 2,5kg : np. Oerlemans lub równoważne -15331170-9-szt.-35 6-Grzyby borowik kostka, paczka 2,5kg np. Oerlemans lub równoważne-15331170-9-szt.-50 7-Pieczarki mrożone plastry 2,5kg np. Oerlemans lub równoważne-15331170-9-szt.-10 8 -Szpinak liście, paczka 2,5kg np. Oerlemans lub równoważne-15331170- 9-szt.-10 9-Szparagi całe białe np. Oerlemans lub równoważne-15331170- 9-kg-40 10-Szparagi całe zielone np. Oerlemans lub równoważne-15331170- 9-kg-40 11-Groszek zielony np. Oerlemans lub równoważne-15331170-9-kg-10.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-0, 15.33.11.70-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: pakiet nr 3 - ziemniaki, krojone lub w plastrach oraz pozostałe ziemniaki mrożone.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Frytki proste ekspress opak. 2,5 kg np. McCain, lub równoważne-15311100-2-op.-400 2-Kuleczki ziemniaczane opak. 2,5kg np. McCain lub równoważne-15311200-3-op.-50 3-Ćwiartki ziemniaczane ze skórą opak. 2,5kg np. McCain lub równoważne-15311200-3-op.-200 4-Szyszki opak. 1,5np. McCain lub równoważne-15311200-3-op.-50.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.31.12.00-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: pakiet nr 4 - dostawa - wyrobów cukierniczych o przedłużonej trwałości, przypraw, herbaty, kasz, przetworów zbożowych, soków.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Cukier opak. 1kg-15831000-4-kg-500 2-Mąka pszenna opak. 1kg-15612100-2-kg-1000 3-Mąka ziemniaczana np. Superior lub równoważne- opak. 1kg-15623000-1-kg-500 4-Makaron nitka opak.-0,25kg np. Goliar lub równoważne-15851100-9-szt.-300 5-Makaron Farfalle (kokardki) opak. 5kg np. Hugli lub równoważne-15851100-9-szt.-15 6-Makaron Rogate (rurki) opak. 5kg np. Hugli lub równoważne-15851100-9-szt.-15 7-Makaron Spaghetti opak.5kg np. Hugli lub równoważne-15851190-6-szt.-10 8-Ryż długoziarnisty op. 5kg np. Hugli lub równoważne-15611000-4-szt.-30 9-Morela suszona op. -0,2kg * -15332410-1-szt.-20 10-Orzech włoski - opak. 1kg -01131000-4-kg-25 11-Śliwki suszone bez pestek - opak. 1kg -15332410-1-kg-50 12-Migdały płatki - opak. 1kg-15332100-5-kg-15 13-Rodzynki irańskie ciemne - opak. 1kg -15332412-5-kg-10 14-Sos czekoladowy 1L-15871260-4-szt.-120 15-Sos truskawkowy lub malinowy1L -15871260-4-szt.-20 16-Dżemy jednorazowe 1szt - 20g różne smaki-15332290-3-szt.-800 17-Miody naturalne jednorazowe 1szt - 20g różne smaki-15831600-8-szt.-500 18-Koncentrat pomidorowy hugli lub równoważne- opak. 1kg-15331425-2-kg-60 19-Ketchup np. tortex lub równoważne - opak. 5kg-15871230-5-Szt.-70 20-Majonez dekoracyjny np. knorr lub równoważne- opak. 3kg-15871273-8-Szt.-100 21-Musztarda sarepska opak. 3kg-15871250-1-Szt.-70 22-Barszcz czerwony koncentrat opak. - 0,38l Krakus lub równoważne-15331000-7-szt.-100 23-Chrzan tarty - opak. 1kg-15871250-1-kg-100 24-Ocet spirytusowy 10% szt. - 0,5litra-15871110-8-szt.-200 25-Ogórek konserwowy 1 szt.-0,9litra -15331400-1-szt.-250 26-Kapary hiszpańskie 1szt. - 0,72kg -15331000-7-szt.-20 27-Fasola czerwona 1 szt. - 0,425 litra -15331400-1-Szt.-30 28-Groszek konserwowy 1szt - 0,400 litra -15331462-3-szt.-60 29-Kukurydza konserwowa 1szt. - 0,425 L -15331460-9-szt.-300 30-Oliwki czarne drylowane 1 szt.-0,935 kg-15331450-6-szt.-20 31-Oliwki zielone drylowane z papryką 1 szt. - 0,92 kg -15331450-6-szt.-30 32-Papryka czerwona 1szt - 0,72 litra -15331136-9-szt.-200 33-Seler cięty 1 szt. 0,320 litra-15331400-1-Szt.-250 34-Żurawina do mięs 1 szt. - 0,314 litra -15332100-5-szt.-60 35-Brzoskwinie połówki 1szt. - 0,82kg-15332150-0-szt.-30 36-Ananas op. 565g--szt.-150 37-Zaprawa cytrynowa 1litr -15890000-3-szt.-100 38-Pieczarki 1szt. - 0,8 litra -15331480-5-szt.-150 39-Buraczki wiórki 1szt - 370 ml -15331000-7-szt.-50 40-Przyprawa do drobiu np. knorr, lub równoważne - opak. 1kg-15870000-7-kg-15 41-Przyprawa do grilla np. knorr, lub równoważne opak. 1kg-15870000-7-kg-10 42-Przyprawa do ryb np. hugli lub równoważne opak. 1kg-15872200-3-kg-10 43-Przyprawa warzywna 1szt - 4,7kg np. hugli lub równoważne-15871270-7-szt.-25 44-Chilli opak. 1kg-15872200-3-kg-2 45-Curry -15872200-3-kg-5 46-Czosnek granulowany np. hugli lub równoważne-15872200-3-kg-20 47-Kminek mielony -15872200-3-kg-4 48-Liście laurowe -15871000-4-kg-1 49-Majeranek -15872300-4-kg-3 50-Oregano -15872000-1-kg-2 51-Papryka ostra -15872000-1-kg-3 52-Papryka słodka np. hugli lub równoważne-15872000-1-kg-4 53-Pieprz czarny mielony np. knorr, hugli lub równoważne-15872100-2-kg-20 54-Pieprz kolorowy np. knorr lub równoważne-15872200-3-kg-5 55-Pietruszka suszona np. hugli lub równoważne-15893100-5-kg-3 56-Przyprawa do potraw chińskich np. hugli lub równoważne-15872000-1-kg-3 57-Przyprawa do gyrosa np. knorr lub równoważne-15872000-1-kg-3 58-Tymianek -15872300-4-kg-2 59-Żelatyna spożywcza np. hugli lub równoważne-15800000-6-kg-50 60-Ziele angielskie -15871000-4-kg-5 61-Koperek suszony np. hugli lub równoważne-15893100-5-kg-2 62-Zioła prowansalskie -15872000-kg-1 63 -Mieszanka owocowa 1szt. - 0,85kg-15332150-0-szt.-700 64-Marynata do mięsa wieprzowego np. knorr, hugli lub równoważne-15872200-3-kg-5 65-Marynata do mięsa wołowego np. hugli lub równoważne-15872200-3-kg-5 66-Pieprz w paście np. knorr lub równoważne-15312400-2-kg-3 67-Bazylia -15872200-3-kg-2 68-Szczypiorek np. hugli lub równoważne-15893100-5-kg-1 69-Sól jodowana-15872400-5-kg-100 70-Przyprawa w płynie cielęca np. knorr lub równoważne-15872200-3-L-20 71-Przyprawa w płynie wołowa np. knorr lub równoważne-15872200-3-L-20 72-Przyprawa w płynie z kury np. knorr lub równoważne-15872200-3-L-35 73-Sos grzybowy np. knorr lub równoważne-15871260-4-kg-30 74-Sos holenderski np. knorr lub równoważne-15871260-4-kg-15 75-Sos pieczeniowy np. knorr lub równoważne-15871260-4-kg-10 76 -Sos pieprzowy np. knorr lub równoważne-15871260-4-kg-15 77-Sos Worcester np. hugli lub równoważne-15871260-4-L-20 78-Sos boloński np. hugli lub równoważne-15871260-4-kg-10 79-Sos sałatkowy 1000 wysp np. knorr lub równoważne-15871260-4-kg-2 80-Sos sałatkowy ogrodowy np. knorr lub równoważne-15871260 -4-kg-30 81-Sos delikatny w paście np. hugli lub równoważne-15871260-4-kg-20 82-Sos biały kremowy np. hugli lub równoważne-15871260-4-kg-8 83-Sos słodko kwaśny np. hugli lub równoważne-15871260-4-kg-5 84-Grzanki ziołowo -czosnkowe np. knorr lub równoważne-15820000-2-kg-10 85-Groszek ptysiowy np. hugli lub równoważne-15820000-2-kg-25 86-Krem balsamiczny np. hugli lub równoważne 0,5l-15891000-0-szt.-10 87-Puree ziemniaczane -15310000-4-kg-5 88-Zupa brokułowa w proszku np. hugli lub równoważne-15891400-4-kg-20 89 -Zupa cebulowa w proszku np. hugli lub równoważne-15891400-4-kg-15 90-Zupa krem z borowików w proszku np. knorr lub równoważne-15891400-4-kg-100 91-Zupa porowa w proszku np. hugli lub równoważne-15891400-4-kg-10 92-Barszcz czerwony w proszku np. hugli lub równoważne-15891400-4-kg-80 93-Frytura olej palmowy -15411100-3-L-1200 94-Gruszka w syropie 1op. -820g -15332150-0-szt.-80 95-Galaretka owocowa 2kg - np. hugli lub równoważne-15332240-8-szt.-30 96-Pasta curry np. knorr, hugli lub równoważne-15872200 -3-kg-5 97-Panierka Hugli np. hugli lub równoważne-15872200-3-kg-10.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.84.20.00-2.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: pakiet nr 5 - ryby.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1-Tuńczyk w sosie własnym op. 170g-15241400-3-szt.-80 2-Filet śledziowy a la Matyjas -15241200-1-kg-150 3-Pstrąg patroszony-15220000-6-kg-200 4-Sandacz filet ze skórą-15220000-6-kg-40 5-Łosoś steki-15220000-6-kg-40 6-Łosoś wędzony plastry 1szt. - 0,2kg np.Marine -15234000-7-szt.-500 7-Mintaj filet-15220000-6-kg-150 8-Panga filet bez skóry-15220000-6-kg-50 9-Sola filet bez skóry -15220000-6-kg-70 10-Szyjki rakowe-15251000-2-kg-6 11-Mieszanka morska frutti di marre -15250000-5-kg-15 12-Krewetka BT 16-20 (podgotowane)-15250000-5-kg-50 13-Żabie udka-15119400-9-kg-30 14-Kawior czarny 1szt. - 50 g -15244100-1-szt.-50 15-Kawior czerwony 1 szt. - 50g-15244100-1-szt.-50 16-Dorsz filet bez skóry-15220000-6-kg-50 17-Pstrąg filet-15220000-6-kg-40 18-Okoń nilowy-15220000-6-kg-20 19-Przyprawa fond rybny-15871270-7-kg-8 20-Halibut steki-15220000-6-kg-100.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.20.00-0.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI ŚWIERKLANIEC
więcej: przetargi ŚWIERKLANIEC »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zakup i sukcesywna dostawa artykułów w spożywczych - żywnościowych do Dziennego Domu Pomocy pn. "Przystań Pluskowęsy" w Pluskowęsach w Gminie Chełmża
- Sukcesywna dostawa żywności do Domu Pomocy Społecznej im. Jana Pawła II w Brańsku w okresie do 31.12.2025 r od daty udzielenia zamówienia.
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej i przedszkolnej
- Dostawa warzyw, owoców, mrożonek, jajek, artykułów spożywczych, mleka, mięsa i pieczywa
- Dostawa świeżych warzyw i owoców dla ZSP w Łączniku.
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych w roku 2025
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.