To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2009-02-25
Choczewo: Dostawy wędlin, wyrobów wędliniarskich oraz mięsa wieprzowego i włowego
Numer ogłoszenia: 41268 - 2009; data zamieszczenia: 25.02.2009
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 13318 - 2009r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zwartowie, Zwartowo 25, Choczewo, woj. pomorskie, tel. 0-58 677 63 51, faks 0-58 677 63 52.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Służba Więzienna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy wędlin, wyrobów wędliniarskich oraz mięsa wieprzowego i włowego.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa szacunkowych ilości, w okresie obowiązywania umowy, transportem Wykonawcy, następujących artykułów: I część - wędliny: - baleron wieprzowy gotowany - w ilości 30 kg - parówki typu berlinki - w ilości 50 kg - boczek wędzony - w ilości 270 kg - kabanosy wieprzowe - w ilości 100 kg - kiełbasa biała parzona - w ilości 370 kg - kiełbasa krakowska parzona - w ilości 200 kg - ogonówka wędzona - w ilości 220 kg - parówka - serdelka - w ilości 300 kg - parówka cielęca - w ilości 120 kg - polędwica wędzona - w ilości 70 kg - szynka gotowana - w ilości 300 kg - kiełbasa szynkowa - w ilości 150 kg - kiełbasa zwyczajna extra - w ilości 850 kg - kiełbasa żywiecka - w ilości 150 kg Dostarczane wędliny mają być I klasy jakości, smaczne, z odpowiednim dla asortymentu terminem przydatności do spożycia. II część - wyroby wędliniarskie: - kaszanka jęczmienna - w ilości 250 kg - kiełbasa śląska - w ilości 50 kg - lanszmit - w ilości 180 kg - mortadela - w ilości 200 kg - metka - w ilości 120 kg - pasztetowa - w ilości 170 kg - kiełbasa salami - w ilości 50 kg - salceson czarny podrobowy - w ilości 120 kg - salceson ozorkowy - w ilości 50 kg - szynka prasowana - konserwowa - w ilości 220 kg III część - mięso wieprzowe i wołowe: - boczek wieprzowy - w ilości 40 kg - flaki wołowe krojone - w ilości 130 kg - golonka wieprzowa - w ilości 200 kg - karkówka wieprzowa z kością - w ilości 650 kg - ozorki wieprzowe - w ilości 20 kg - polędwiczki wieprzowe - w ilości 80 kg - prosiak (do 20 kg) - w ilości 2 szt. - schab wieprzowy z kością - w ilości 1000 kg - szynka wieprzowa z kością - 1000 kg - słonina wieprzowa - w ilości 60 kg - wołowina bez kości - klasa I (extra) - w ilości 300 kg ( zrazówka) - wołowina z kością - rostbef - w ilości 50 kg - łopatka wieprzowa z kością - 500 kg - mięso mielone wołowo-wieprzowe skład: 50% wołowiny i 50% wieprzowiny - w ilości 400 kg - żeberka wieprzowe klasy I - w ilości 100 kg.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .
II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 98191.80 PLN.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: dostawa wędlin
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.02.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Polski Przemysł Mięsny i Drobiarski MAT S.A., ul. Nad torem 2, 86-300 Grudziądz, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 34150.80
- Oferta z najniższą ceną: 34150.80 oferta z najwyższą ceną: 35092.40
- Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: dostawy wyrobów wędliniarskich
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.02.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
jakie przetargi wygrała firma
P.P.H.U."CZER-MAR" SP.C. JERZY CZERWIONKA RENATA CZERWIONKE-MARKOWSKA
- PPHU Czer-Mar Jerzy Czerwionka, Renata Czerwionke-Markowska, ul.Łąkowa 1, 84-210 Choczewo, kraj/woj. pomorskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 10134.40
- Oferta z najniższą ceną: 10134.40 oferta z najwyższą ceną: 10753
- Waluta: PLN.
Część NR: 3
Nazwa: dostawy mięsa wieprzowego i wołowego
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.02.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
jakie przetargi wygrała firma
P.P.H.U."CZER-MAR" SP.C. JERZY CZERWIONKA RENATA CZERWIONKE-MARKOWSKA
- PPHU Czer-Mar Jerzy Czerwionka RenataCzerwionke-Markowska, ul.Łąkowa 1, 84-210 Choczewo, kraj/woj. pomorskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 53906.60
- Oferta z najniższą ceną: 53906.60 oferta z najwyższą ceną: 57436.10
- Waluta: PLN.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 18 WE WROCŁAWIU
- Cykliczne dostawy mięsa i jego przetworów dla potrzeb Powiatowego Szpitala Specjalistycznego w Stalowej Woli
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 2 w Gdyni, 81-597 Gdynia, ul. Leopolda Staffa 10.
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 57 WE WROCŁAWIU
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej i przedszkolnej
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.