To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2010-12-22
Kraków: Przygotowanie wieczerzy wigilijnych dla klientów MOPS w Krakowie
Numer ogłoszenia: 416808 - 2010; data zamieszczenia: 22.12.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 391928 - 2010r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Krakowie, ul. Józefińska 14/002, 30-529 Kraków, woj. małopolskie, tel. 012 6165420, 6165424, faks 012 6165428.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przygotowanie wieczerzy wigilijnych dla klientów MOPS w Krakowie.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem I części zamówienia jest zorganizowanie spotkania rozwijającego kompetencje społeczne dla 50 beneficjentów projektu pn.: Streetwork - skuteczny kontakt oraz 10 pracowników zespołu zadaniowego Streetwork. Usługa obejmuje zorganizowanie spotkania wraz z usługą cateringową, zgodnie z poniższymi wytycznymi: 1) Wykonawca zapewni całą salę lub wydzieloną część odpowiedniej wielkości, w lokalu na terenie Krakowa, z dogodnym dojazdem środkami komunikacji miejskiej, do której w czasie spotkania nie będą miały wstępu osoby postronne 2) Wykonawca zapewni lokal wyposażony w co najmniej: a) 6 stołów bilardowych, b) 2 tory do gry w kręgle, c) 2 stoły do gry w piłkarzyki. 3) Usługa obejmuje również przygotowanie, dostarczenie i serwowanie w czasie trwania spotkania wigilijnego posiłków w formie ciepłego obiadu oraz ogólnodostępnego stołu szwedzkiego, wg następującego menu dla 1 osoby: Obiad - danie główne (serwowane): a) barszcz czerwony (350ml) z uszkami grzybowymi (40g), b) pstrąg smażony na maśle z ziołami (150g), c) ziemniaki z wody, posypane koperkiem (200g), d) zestaw surówek, trzy rodzaje (330g), e) kutia (100g), f) kompot z suszonych owoców (250ml), Szwedzki stół: a) śledź po kaszubsku (60g), b) rarytas śledziowy (60g), c) sałatka Salsa (150g), d) sałatka jarzynowa (150g), e) pierogi ruskie (150g), f) pierogi z kapustą i grzybami (150g), g) kapusta z grochem (330g), h) ciasto, 3 rodzaje: piernik staropolski z bakaliami, sernik, strucla z makiem (350g), i) napoje gorące typu kawa, herbata, cukier, mleko do kawy - bez ograniczeń, j) napoje zimne, gazowane typu Pepsi/CocaCola, soki owocowe 100 %, woda mineralna niegazowana, (1000 ml), k) porcja pieczywa wiejskiego lub mieszanego (200 g.) l) owoce cytrusowe, banany (500g), 4) Wykonawca zapewni ponadto ceramiczną zastawę stołową, świąteczny wystrój sali tj.: na stołach białe obrusy, świece wraz ze stroikiem świątecznym, z siankiem i opłatkiem, odpowiednią oprawę muzyczną i obsługę kelnerską w trakcie spotkania. 2. Przedmiotem II części zamówienia jest organizacja spotkania wigilijnego, zgodnie z poniższymi wytycznymi: 1) Menu: a) grochówka, 1 porcja 350 g. - 750 porcji, b) bigos, 1 porcja 350 g. - 500 porcji, c) chleb - porcja 150 g . - 1250 porcji 2) Miejsce realizacji: Al. Róż w pobliżu Placu Centralnego w Krakowie 3) Wykonawca zapewni: a) dziewięć namiotów (4 szt. - wym. 4 m x 2 m oraz 5 szt. - wym. 4 m x 6 m), b) nadmuch ciepłego powietrza do jednego namiotu o wym. 4 m x 6 m, c) ławy i stoły (miejsca siedzące umożliwiające spożycie ciepłych posiłków w jednym czasie przez 150 osób). d) transport posiłków na miejsce realizacji przedmiotu zamówienia, e) obsługę w miejscu realizacji zamówienia. 4) Dostęp do energii elektrycznej oraz zgodę na zajęcia pasa drogowego zapewnia Zamawiający. 3. Przedmiotem III części zamówienia jest organizacja spotkania wigilijnego, zgodnie z poniższymi wytycznymi: 1) Usługa obejmuje: organizacje wieczerzy wigilijnej dla 80 osób oraz przygotowanie dla 20 osób posiłków na wynos z dowozem do miejsca zamieszkania klientów (teren Dzielnicy VIII Miasta Krakowa) 2) Wykonawca zapewni: a) salę odpowiedniej wielkości, w lokalu na terenie Dzielnicy VIII Miasta Krakowa, z dogodnym dojazdem środkami komunikacji miejskiej, do której w czasie trwania spotkania nie będą miały wstępu osoby postronne b) wystrój sali - stosownie do okoliczności: na stołach białe obrusy, świece wraz ze stroikiem świątecznym, z siankiem i opłatkiem oraz z zastawą ceramiczną. c) obsługę kelnerską i odpowiednią oprawę muzyczną - kolędy. 3) Miejsce realizacji przedmiotu zamówienia (podać nazwę lokal oraz dokładny adres) 4) Menu dla 1 osoby: Spotkanie wigilijne w lokalu a) żurek z grzybami i jajkiem (300ml) b) karp smażony z pieczarkami (180g) c) ziemniaki z wody posypane koperkiem (200g) d) kapusta czerwona (120g) e) pierogi ruskie (330g) f) kompot z suszonych owoców (250ml) g) kawa lub herbata (250ml) h) cukier (10g) i) mleko (30ml) j) sernik (150g) k) kosze pieczywa wiejskiego - bez ograniczeń l) na wynos dla każdego uczestnika kapusta z grochem (330g) Menu na wynos z dowozem a) karp smażony z pieczarkami (180g) b) ziemniaki z wody posypane koperkiem (200g) c) kapusta czerwona (120g) d) pierogi ruskie (330g) e) sernik (150g) f) kapusta z grochem (330g) 4. Przedmiotem IV części zamówienia jest organizacja spotkania wigilijnego dla 110 osób, zgodnie z poniższymi wytycznymi: 1) Wykonawca zapewni: a) transport posiłków do miejsca realizacji usługi, b) wystrój sali - stosownie do okoliczności: na stołach białe obrusy, świece wraz ze stroikiem świątecznym, z siankiem i opłatkiem oraz z zastawą ceramiczną. c) odpowiednią oprawę muzyczną - kolędy. d) obsługę w miejscu realizacji zamówienia. 2) Wykonawca przygotuje i dostarczy posiłki w następującej ilości: a) lokal na os. Na Stoku 50 - 50 posiłków b) lokal na przy ul. Wańkowicza 17 - 60 posiłków. 3) Lokale, o których mowa w pkt 2 zapewnia Zamawiający. 4) Menu dla 1 osoby: a) Zupa krem grzybowy z łazankami domowymi 500 ml b) Filet rybny panierowany 150 g c) Surówka z kapusty kiszonej z jabłuszkiem, cebulką i marchewką 150 g d) Pieczywo krojone 150 g e) Pierogi z kapustą i grzybami 6 szt f) Ryba w salsie 80 g g) Tagiatelle z makiem i bakaliami 100 g h) Kompot z suszu 200ml i) Kawa lub herbata, cukier bez ograniczeń j) Ciasto ( piernik świąteczny, strucla makowa, ciasteczka kruche)250g 5. Wykonawca zapewni właściwą jakość przygotowywanych posiłków z uwzględnieniem wymogów ustawy o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia oraz przepisów ustawy o Państwowej Inspekcji Sanitarnej..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków 55.52.12.00 - Usługi dowożenia posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: projekt Streetwork- skuteczny kontakt.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 2
Nazwa: II część zamówienia
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.12.2010.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ANNA ROGÓŻ FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA "ZIELONY SMOK"
jakie przetargi wygrała firma
ANNA ROGÓŻ FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA "ZIELONY SMOK"
- Firma Usługowo Handlowa Zielony Smok, Anna Rogóż, ul. Weissa 18/11, 31-339 Kraków, kraj/woj. małopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 9528,69 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 8000,00
Oferta z najniższą ceną: 8000,00 / Oferta z najwyższą ceną: 18400,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z KRAKOWA
- Usługi hotelarskie dla Filharmonii im. Karola Szymanowskiego w Krakowie - w terminie od stycznia do czerwca 2025 roku
- dostawa 1 szt. laptopa dla WEiP -DE-dzp.272-720/24
- ZP.160.2024 - Dostawa środków ochrony indywidualnej
- Dostawa wyrobów przemysłu metalowego
- (DFP.271.217.2024.KSK) Dostawa produktów leczniczych, produktów biobójczych oraz wyrobów medycznych.
- Dostawa bloków betonowych wraz z ich ułożeniem
więcej: przetargi w Krakowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zorganizowanie i przeprowadzenie doskonalenia kompetencji zawodowych nauczycieli w formie szkolenia.
- Usługi hotelowe - Regionalne Mistrzostwa Ratownictwa Medycznego Cieszyn-Żywiec 2025
- Obsługa kulinarna polskiego stoiska narodowego podczas targów Internationale Grune Woche odbywających się w terminie 17 - 26 stycznia 2025 r. w Berlinie w Niemczech
- Przygotowywanie i dostarczanie posiłków dla mieszkańców Centrum Opiekuńczo-Mieszkalnego w Żmigrodzie w 2025 r.
- Świadczenie usług konferencyjno-hotelowych na potrzeby Sympozjum pt. "Postęp techniczny w przetwórstwie mleka TECHMILK 2025"
- Usługa kompleksowego zorganizowania 26 wycieczek jednodniowych dla uczniów Technikum wraz z opiekunami
więcej: Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.