To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2009-03-10
Kętrzyn: Dostawy mięsa wieprzowego i wołowego, przetworów mięsnych, drobiu i przetworów drobiowych z indyka i kurczaka oraz konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej.
Numer ogłoszenia: 55802 - 2009; data zamieszczenia: 10.03.2009
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 19211 - 2009r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Warmińsko-Mazurski Oddział Straży Granicznej w Kętrzynie, ul. Sikorskiego 78, Kętrzyn, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 089 750 31 88, faks 089 750 37 54.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa wieprzowego i wołowego, przetworów mięsnych, drobiu i przetworów drobiowych z indyka i kurczaka oraz konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa wieprzowego i wołowego, przetworów mięsnych, drobiu i przetworów drobiowych z indyka i kurczaka oraz konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej. 2. Opis przedmiotu zamówienia stanowią załączniki nr 1a, 1b, 1c, 1d do SIWZ. 3. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych na jeden lub więcej zestawów: Zestaw nr 1 - mięso wieprzowe i wołowe w ilości 13200 kg. Zestaw nr 2 - przetwory mięsne w ilości 11500 kg. Zestaw nr 3 - drób i przetwory drobiowe z indyka i kurczaka w ilości 15800 kg. Zestaw nr 4 - konserwy mięsne i pasztety w puszkach w ilości 7800 kg..
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.11.40.00 - Podroby 15.41.21.00 - Tłuszcze zwierzęce 15.13.16.00 - Produkty wołowe i cielęce 15.13.12.10 - Szynka wędzona 15.13.12.00 - Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane 15.13.13.10 - Pasztety 15.11.21.20 - Indyki 15.11.21.30 - Kurczęta 15.13.13.00 - Konserwy wątrobiane .
II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 544813.00 PLN.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: MIĘSO WIEPRZOWE I WOŁOWE
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19.02.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Mardi Sp. z o. o., ul. Olsztyńska 3, 11-300 Biskupiec, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 155930.00
- Oferta z najniższą ceną: 155930.00 oferta z najwyższą ceną: 196080.00
- Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: PRZETWORY MIĘSNE
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19.02.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Mardi Sp. z o. o., ul. Olsztyńska 3, 11-300 Biskupiec, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 153550.00
- Oferta z najniższą ceną: 153550.00 oferta z najwyższą ceną: 163846.00
- Waluta: PLN.
Część NR: 3
Nazwa: DRÓB I PRZETWORY DROBIOWE Z INDYKA I KURCZAKA
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19.02.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- FRANKO Kowalewicz spółka jawna, Al. 1000-lecia P.P. 4, 15-111 Białystok, kraj/woj. podlaskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 149214.00
- Oferta z najniższą ceną: 149214.00 oferta z najwyższą ceną: 186802.00
- Waluta: PLN.
Część NR: 4
Nazwa: KONSERWY MIĘSNE I PASZTETY W PUSZKACH
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19.02.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- SOKOŁÓW S.A. Al. 550-lecia 1, 08-300 Sokołów Podlaski CENTRUM DYSTRYBUCJI SOKOŁÓW PODLASKI S.A. NR 14, ul. Lubelska 36, 10-408 Olsztyn, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 86119.00
- Oferta z najniższą ceną: 86119.00 oferta z najwyższą ceną: 91100.00
- Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z KĘTRZYNA
- Modernizacja placu zabaw
- Modernizacja kompleksów sportowych "Moje Boisko - Orlik 2012" w Kętrzynie przy Szkole Podstawowej nr 1, Szkole Podstawowej nr 3 i Szkole Podstawowej nr 4
- Remont cząstkowy nawierzchni bitumicznych masą na gorąco wraz z lokalnym wzmocnieniem poboczy dróg powiatowych administrowanych przez Zarząd Dróg Powiatowych w Kętrzynie
- Utworzenie Klubu Rozwoju Cyfrowego w Kętrzynie
- Opracowanie dokumentacji projektowej pn. Przebudowa dróg powiatowych nr 1584N na odcinku Winda-Jankowice i nr 1719N Jankowice-Ogródki-Wikrowo
- Dostawa pożywek, odczynników i innych materiałów laboratoryjnych
więcej: przetargi w Kętrzynie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa mięsa, wędlin, pieczywa i drobiu
- Dostawa mięsa i wędlin dla potrzeb Kuchni Centralnej działającej przy Zakładzie Komunalnym w Pokoju
- ZP/15/2025 - Dostawa konserw mięsnych
- Dostawa konserw mięsnych i rybnych dla 42 Bazy Lotnictwa Szkolnego w Radomiu oraz jednostek będących na jej zaopatrzeniu w 2025 r.
- Dostawa wędlin i mięsa świeżego dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy
- Dostawa mięsa i wędlin dla potrzeb kuchni szpitalnej
więcej: Mięso wołowe »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.