eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi ChełmUsługa cateringowa oraz obsługa seminariów w związku z realizacją projektu pod nazwą Młodzieżowe Uniwersytety matematyczne

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-03-05

Chełm: Usługa cateringowa oraz obsługa seminariów w związku z realizacją projektu pod nazwą Młodzieżowe Uniwersytety matematyczne
Numer ogłoszenia: 65922 - 2012; data zamieszczenia: 05.03.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 37882 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Chełmie, ul. Pocztowa 54, 22-100 Chełm, woj. lubelskie, tel. 082 5640456, 5640359, faks 082 5640456.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługa cateringowa oraz obsługa seminariów w związku z realizacją projektu pod nazwą Młodzieżowe Uniwersytety matematyczne.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA Przedmiotem zamówienia jest: I. realizacja usługi cateringowej (zadanie nr 1) - przygotowanie i dostawa posiłków do siedziby Zamawiającego - Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Chełmie, ul Pocztowa 54, 22-100 Chełm , w dniu 03.03.2012 dla uczestników: a) seminarium w zakresie pracy z uczniem słabym (około 120 uczestników), b) seminarium w zakresie pracy z uczniem zdolnym (około 100 uczestników); II. obsługa seminariów (zadanie nr 2); zgodnie z poniższym opisem: Zadanie I. Opis wyżywienia 1. Obiad złożony z: Danie główne: Dwa rodzaje mięsa w różnej formie podania (min 200 gr/ porcję) Dodatki do dania głównego: Ziemniaki lub ryż do wyboru przez uczestnika seminarium (min. 200 gr/porcję) Surówki 2 rodzaje w postaci surowej lub lekko obgotowanej (min. 200 gr/porcję) Deser: Ciasto w-z lub sernik lub szarlotka (min. 200 gr/porcję) Napój: Sok owocowy 100 % naturalny ze świeżych owoców, bez konserwantów (min. 400ml. /os) 1. Danie gorące wraz z dodatkami wyporcjowane na talerzach porcelanowych, sztućce metalowe (nie dopuszcza się do użycia talerzy lub sztućców jednorazowych), serwetki, serwowane przez kelnerów. Liczba osób (kelnerów, kucharzy) wydających posiłki musi być wystraczająca aby zapewnić szybką obsługę gości. Dania muszą być podane gorące, świeże, nie odgrzewane i estetycznie podane. Zamawiający zastrzega możliwość zmiany części menu na specjalną dietę (do około 5%) w przypadku uczestnictwa w seminarium osób ze specjalną dietą żywieniową. Informacja o ewentualnej zmianie części menu oraz dokładna godzina podania obiadu będzie dostępna u Zamawiającego w dniu poprzedzającym seminarium. Obiad podawany będzie oddzielnie dla uczestników obu seminariów (różne godziny). 2. Serwis kawowy 1 dostępny dla 120 uczestników seminarium bez przerwy w godzinach 8.00 - 12.30 Kawa min.200ml - / 3 rodzaje/ - naturalna, rozpuszczalna, cappuccino, 3 w 1 - 4gr./os. Herbata min. 200ml - /3 rodzaje/ - zielona, owocowa, czarna - min. 2gr./os. Dodatki: cukier biały, brązowy, słodzik, cytryna, mleko 3,2 % - nielimitowane Woda mineralna gazowana i niegazowana butelka 500 ml.- min. 1 szt./os Sok owocowy naturalny ze świeżych owoców, bez konserwantów, min. 3 rodzaje np.: pomarańczowy, jabłkowy, czarna porzeczka - podany w dzbankach, min. 500ml. /os Ciasteczka kruche - / 5 rodzajów/ - min. 150 gr./os Owoce - winogrona białe i czerwone, mandarynki, banany, jabłka- min. 200 gr./os Serwis kawowy 2 dostępny dla 100 uczestników seminarium bez przerwy w godzinach 12.30 - 18.00 Kawa min.200ml - / 3 rodzaje/ - naturalna, rozpuszczalna, cappuccino, 3 w jednym - 4gr./os. Herbata min. 200ml - /3 rodzaje/ - zielona, owocowa, czarna - min. 2gr./os. Dodatki: cukier biały, brązowy, słodzik, cytryna, mleko 3,2 % - nielimitowane Woda mineralna gazowana i niegazowana butelka 500 ml.- min. 2 szt./os Sok owocowy naturalny ze świeżych owoców, bez konserwantów, min. 3 rodzaje np.: pomarańczowy, jabłkowy, czarna porzeczka - podany w dzbankach, min. 500ml. /os Ciasteczka kruche - / 5 rodzajów/ - min. 150 gr./os Owoce - winogrona białe i czerwone, mandarynki, banany, jabłka- min. 200 gr./os Serwis kawowy ma być przygotowany w formie bufetu szwedzkiego: napoje gorące serwowane w porcelanie, napoje zimne w szklankach, serwetki, metalowe łyżeczki w ilości wystarczającej dla wszystkich uczestników seminarium. Obiad oraz serwisy kawowe będą serwowane w budynku Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Chełmie, ul. Pocztowa 54, 22-100 Chełm. Wykonawca zapewni odpowiednią dekorację stołów (w tym materiałowe obrusy). Uwaga: 1. Wykonawca odpowiada za transport oraz dostarczenie na miejsce dostawy przedmiotu zamówienia oraz podanie go zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności i żywienia. 2. Obiad ma być wydawany przez pracownika Wykonawcy, 3. Wykonawca zapewni obsługę kelnerską na spotkaniach oraz wydawanie ciepłego posiłku przez pracownika Wykonawcy podczas przerwy obiadowej na seminariach. Liczba osób (kelnerów, kucharzy) wydających posiłki musi być wystraczająca aby zapewnić szybką obsługę gości. 4. Dostarczone posiłki muszą być gorące i estetycznie podane. 5. Wykonawca zabiera naczynia i resztki posiłku po zakończeniu przerwy obiadowej. 6. Posiłki muszą być świeże i przygotowane w dniu realizacji zamówienia. 7. Wykonawca zobowiązuje się do posprzątania miejsca realizacji zamówienia po zakończeniu usługi. Zadanie II. Realizacja usługi polegającej na obsłudze uczestników a) seminarium w zakresie pracy z uczniem słabym (około 120 uczestników), b) seminarium w zakresie pracy z uczniem zdolnym (około 110 uczestników) Do obsługi seminariów wymienionych w punktach a) i b) niezbędne jest 6 osób dyspozycyjnych dla Zamawiającego po minimum 3 godziny/na dzień ustalone przez Zamawiającego w dzień poprzedzający seminarium oraz w dniu seminarium w godzinach od 7.00 do 20.00. Osoby do obsługi muszą umieć obsługiwać urządzenia biurowe (np. kserokopiarka) i urządzenia multimedialne (np. rzutnik, tablica interaktywna, laptop, nagłośnienie). Zakres obowiązków obsługi seminarium: - osobiste zapoznanie się z założeniami seminariów w siedzibie Zamawiającego w zakresie dotyczącym obsługi ich uczestników, - zbieranie informacji od uczestników seminarium dotyczące obecności, diety w ciągu dwóch dni poprzedzających seminarium, - kopiowanie, kompletowanie materiałów dla uczestników seminariów, - zabezpieczenie powierzchni dla wyżywienia, - rejestracja uczestników, - zorganizowanie, przygotowanie, oznakowanie zgodnie z wytycznymi Zamawiającego sal w budynku Instytutu Matematyki i Informatyki PWSZ w Chełmie (2 sale), przygotowanie niezbędnego sprzętu multimedialnego, nagłaśniającego, doprowadzenie sal po seminarium do stanu przed seminarium. - przeprowadzenie ankietyzacji uczestników, - wykonanie dokumentacji fotograficznej, - stosowanie się do poleceń członków Zespołu Projektowego związanych z bezpośrednią realizacją zamówienia..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków 71.35.62.00 - Usługi pomocy technicznej .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt Młodzieżowe Uniwersytety Matematyczne realizowany w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet III Wysoka jakość systemu oświaty, Działanie 3.3. Poprawa jakości kształcenia, Poddziałalnie 3.3.4 Modernizacja treści i metod kształcenia.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Usługa cateringowa

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.02.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 7.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • CAE POLSKA Sp. z o.o., ul. Mickiewicza 4, 35-064 Rzeszów, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 6111,11 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 5577,00

  • Oferta z najniższą ceną: 5577,00 / Oferta z najwyższą ceną: 8140,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Obsługa techniczna

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.02.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PHU PIERROT, ul. Hrubieszowska 102, 22-100 Chełm, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 2439,02 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 2880,00

  • Oferta z najniższą ceną: 2880,00 / Oferta z najwyższą ceną: 2880,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.