To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2010-04-21
Gdańsk: usługi hotelarsko-restauracyjne
Numer ogłoszenia: 91461 - 2010; data zamieszczenia: 21.04.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 84939 - 2010r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku, ul. Podwale Przedmiejskie 30, 80-824 Gdańsk, woj. pomorskie, tel. 058 3009340, 3009351, faks 0-58 3009343.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: usługi hotelarsko-restauracyjne.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem niniejszego zamówienia publicznego jest obsługa szkolenia w zakresie zakwaterowania i wyżywienia uczestników szkolenia oraz udostępnienia sali konferencyjnej. Z usług hotelarsko-restauracyjnych będzie korzystało maksymalnie 27 osób. Niezbędne uwarunkowania dotyczące obiektu hotelowego: - Zamówienie realizowane w jednym miejscu, - Obiekt stanowiący odrębny budynek lub zespół budynków, - Położenie na terenie województwa pomorskiego, - Obiekt powinien dysponować przyległym terenem zieleni o powierzchni nie mniejszej niż 5000 m2 i infrastrukturą umożliwiającą przeprowadzenia części szkolenia w formie zorganizowanych grupowych zajęć szkoleniowych w terenie, zakorzenionych w pracy zespołowej, opartych na wspólnej realizacji projektów, rozwijających kompetencje osobiste i społeczne uczestników, - Obiekt posiada park linowy. Przedmiot niniejszego zamówienia obejmuje: 1. Zapewnienie uczestnikom szkolenia zakwaterowania a) trzy noclegi w terminie 27-30.04 br. - od wtorku do piątku - od godz.: 18.30 pierwszego dnia, do godz. 12:00 czwartego dnia b) w pokojach jedno i dwuosobowych z łazienkami, o standardzie nie mniejszym niż dla hoteli zaszeregowanych do kategorii *** zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19.08.2004 w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, dla nie więcej niż 27 osób przy założeniu 7 pokoi - 1-osobowych i 10 pokoi- dwuosobowych. 2. Zapewnienie wyżywienia a). 27.04.2010 r.: - kolacja w formie bufetu szwedzkiego (ciepły bufet: zupa, danie mięsne/ wegetariańskie/rybne, deser, zimne patery: rybna, pieczeni, wędlin, galaret, sałatki, pieczywo, kawa, herbata, soki, woda) b). 28.04.2010 r.: - śniadanie w formie bufetu szwedzkiego (minimum: danie ciepłe: parówki, jajecznica, pieczywo, masło, wędliny, ser żółty, ser biały, płatki śniadaniowe, mleko/jogurt, owoce, kawa, herbata, woda, soki), - całodzienny serwis kawowy (kawa, herbata, sok- dwa rodzaje, owoce, woda mineralna, ciastka deserowe), - obiad serwowany, trzydaniowy: zupa, danie główne (ziemniaki/ryż/kasza/ makaron, do wyboru danie mięsne/wegetariańskie/rybne, surówka lub warzywa gotowane), deser, woda mineralna, sok, - uroczysta kolacja w formie bufetu szwedzkiego (ciepły bufet: zupa, danie mięsne/ wegetariańskie/rybne, deser, zimne patery: rybna, pieczeni, wędlin, galaret, sałatki, pieczywo, kawa, herbata, soki, woda), c). 29.04.2010 r.: - śniadanie w formie bufetu szwedzkiego (minimum: danie ciepłe: parówki, jajecznica, pieczywo, masło, wędlina, ser żółty, ser biały, płatki śniadaniowe, mleko/jogurt, owoce, kawa, herbata, woda, sok), - całodzienny serwis kawowy (kawa, herbata, sok- dwa rodzaje, owoce, woda mineralna, ciastka deserowe), - obiad serwowany, trzydaniowy: zupa, danie główne (ziemniaki/ryż/kasza/ makaron, do wyboru danie mięsne/wegetariańskie/rybne, surówka lub warzywa gotowane), deser, woda mineralna, soki, - ognisko/kolacja grillowa (ciepły bufet: zupa, dania mięsne grillowane/wegetariańskie/rybne, sałatki, deser, dodatki do grilla: dipy, ogórki kiszone, smalec ze skwarkami, pieczywo mieszane, kawa, herbata, sok, woda), d) 30.04.2010 r.: - śniadanie w formie bufetu szwedzkiego (minimum: danie ciepłe: parówki, jajecznica, pieczywo, masło, wędlina, ser żółty, ser biały, płatki śniadaniowe, mleko/jogurt, owoce, kawa, herbata, woda, sok), - jedna przerwa kawowa (kawa, herbata, sok- dwa rodzaje, owoce, woda mineralna, ciastka deserowe), - obiad serwowany, trzydaniowy: zupa, danie główne (ziemniaki/ryż/kasza/ makaron, do wyboru danie mięsne/wegetariańskie/rybne, surówka lub warzywa gotowane), deser, woda mineralna, sok 3. Zapewnienie sali konferencyjnej a). 2 sale konferencyjne dla 2 grup szkoleniowych w tym: - 1 sala o minimalnej powierzchni 40 m2 na 15 osób, - 1 sala o minimalnej powierzchni 70 m2 na 30 osób b). sala szkoleniowa udostępniona zamawiającemu od 28.04.2010 r. od godz. 09:00, do 30.04.2010 r. do godz. 13:00, c). sale wyciszone, wyposażenie sal w sprzęt multimedialny, flipchart z kartkami i mazakami, rzutnik multimedialny, ekran. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych ani wariantowych. Zamawiający wprowadza limity żywieniowe tj.: Śniadanie- maks. 44 zł Obiad +Serwis kawowy - max 88 zł Kolacja- maks 88 zł Maksymalny dzienny limit na wyżywienie: I dzień- maks. 88 zł II dzień- maks. 220 zł III dzień- maks. 220 zł IV dzień- maks. 132 zł Ponadto serwis kawowy + obiad razem nie mogą przekroczyć kwoty 88 zł.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.10.00.00 - Usługi hotelarskie 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: grant Eures.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 21.04.2010.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Tourtrend Sp. z o.o., Strzelinko 14, 76-200 Słupsk, kraj/woj. pomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 37181,94 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 28731,00
Oferta z najniższą ceną: 28731,00 / Oferta z najwyższą ceną: 28731,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z GDAŃSKA
- Usługa medyczna polegająca na wykonywaniu całodobowo badania oraz pobrania krwi u osoby skierowanej przez funkcjonariuszy Policji prowadzących czynności służbowe na terenie działania KMP w Gdyni
- Dostawa drukarki 3D z wyposażeniem na potrzeby Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki gdańskiej.
- Świadczenie usług konserwacji i przeglądu urządzeń ppoż i gaśnic przenośnych oraz konserwacji i sprawowania nadzoru technicznego nad sswin, kontroli dostępu oraz tv dozorowej w IAS w Gdańsku
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Zespołu Przedszkolnego Nr 1 w Gdańsku z podziałem na 6 części
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej na potrzeby wyżywienia uczniów dla Szkoły Podstawowej nr 1 im. Mariusza Zaruskiego w Gdańsku ul. Poli Gojawiczyńskiej 10 80-286 Gdańsk
- Dostawa fabrycznie nowych serwerów
więcej: przetargi w Gdańsku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Świadczenie usługi kompleksowego przygotowania i przeprowadzenia 3 wydarzeń związanych z projektem realizowanym w ramach Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększania Odporności - etap II
- Usługi cateringowe świadczone podczas wydarzeń artystycznych organizowanych przez Teatr Kwadrat im. Edwarda Dziewońskiego w Warszawie w okresie styczeń 2025 - grudzień 2025
- "Realizacja 9 wycieczek w ramach projektu Rajzy Górskie Cz-Pl, dofinansowanego z Funduszu Małych Projektów w Euroregionie Silesia - cel 4.2 w ramach programu Interreg Czechy-Polska 2021-2027."
- Usługa przygotowywania i wydawania ciepłych posiłków dla uczestników Centrum Integracji Społecznej w Olsztynie
- Kompleksowa organizacja XXII Międzynarodowych Mistrzostw Polski w Ratownictwie Medycznym
- Obsługa kulinarna polskiego stoiska narodowego podczas targów Gulfood 2025 w terminie 17-21 lutego 2025 r. w Dubaju w Zjednoczonych Emiratach Arabskich
więcej: Usługi hotelarskie »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.