Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu
Og³oszenie z dnia 2011-03-23
¦widnica: Og³oszenie o zamówieniu na dostawy sukcesywne do Aresztu ¦ledczego w ¦widnicy - art. ró¿ne
Numer og³oszenia: 93925 - 2011; data zamieszczenia: 23.03.2011
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt ¦ledczy w ¦widnicy , ul. Trybunalska 16, 58-100 ¦widnica, woj. dolno¶l±skie, tel. 0-74 854 93 00, faks 0-74 854 93 02.
- Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Inny: wiêziennictwo.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKRE¦LENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Og³oszenie o zamówieniu na dostawy sukcesywne do Aresztu ¦ledczego w ¦widnicy - art. ró¿ne.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Barszcz bia³y sypki - 80 kg Bulion jarzynowy - 80 kg Cukier - 2200 kg Czosnek granulowany - 12 kg Herbata czarna granulowana - 353 kg Kawa zbo¿owa - 50 kg Li¶æ laurowy - 7 kg Przyprawa do zup magii - 575 l Majeranek - 16 kg Majonez - 150 kg Makaron - 2200 kg Musztarda - 90 kg Ocet - 140 l Papryka ostra - 16 kg Papryka s³odka - 16 kg Pieprz mielony - 30 kg Przyprawa do bigosu - 6 kg Sos pieczeniowy sypki - 115 kg Sos typu napo li sypki - 45 kg Sos pieczarkowy - 40 kg Sól jodowana - 1800 kg Ziele angielskie - 3 kg Koncentrat pomidorowy - 370 kg Groch - 380 kg Groch konserwowy - 150 kg Fasola ¶rednia sucha - 800 kg Marmolada - 440 kg D¿em owocowy - 640 kg D¿em w opakowaniach 25 g - 20 kg Miód w opakowaniach po 25 g - 20 kg Ogórki konserwowe - 500 kg Sa³atka szwedzka - 1000 kg Sa³atka wielowarzywna - 1000 kg Szczaw konserwowy - 100 kg Fasolka konserwowa czerwona - 100 kg Fasolka konserwowa bia³a - 100 kg Fasolka konserwowa szparagowa - 50 kg Kukurydza konserwowa - 100 kg Ry¿ - 800 kg Kasza jêczmienna - 1000 kg Kasza manna - 140 kg P³atki owsiane - 140 kg M±ka ziemniaczana - 200 kg M±ka pszenna - 850 kg Woda mineralna - 1500 l.
II.1.4) Czy przewiduje siê udzielenie zamówieñ uzupe³niaj±cych: nie.
II.1.5) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.00.00.00 - ¯ywno¶æ, napoje, tytoñ i produkty pokrewne .
II.1.6) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty czê¶ciowej: nie.
II.1.7) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczêcie: 21.04.2011.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: Wadium nie jest wymagane.
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje siê udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.3) WARUNKI UDZIA£U W POSTÊPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPE£NIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania okre¶lonej dzia³alno¶ci lub czynno¶ci, je¿eli przepisy prawa nak³adaj± obowi±zek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tego warunku
o¶wiadczenie oraz aktualny odpis z w³a¶ciwego rejestru albo aktualne za¶wiadczenie o wpisie do ewidencji dzia³alno¶ci gospodarczej, wystawione nie wcze¶niej ni¿ 6 miesiêcy przed up³ywem terminu sk³adania ofert.
III.3.2) Wiedza i do¶wiadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tego warunku
o¶wiadczenie
III.3.3) Potencja³ techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tego warunku
o¶wiadczenie
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tego warunku
oswiadczenie
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tego warunku
o¶wiadczenie
III.4) INFORMACJA O O¦WIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJ¡ DOSTARCZYÆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPE£NIANIA WARUNKÓW UDZIA£U W POSTÊPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spe³niania przez wykonawcê warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz o¶wiadczenia o spe³nieniu warunków udzia³u w postêpowaniu, nale¿y przed³o¿yæ:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, nale¿y przed³o¿yæ:
- o¶wiadczenie o braku podstaw do wykluczenia
III.7) Czy ogranicza siê mo¿liwo¶æ ubiegania siê o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowi± osoby niepe³nosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona bêdzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje siê istotne zmiany postanowieñ zawartej umowy w stosunku do tre¶ci oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostêpna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikacjê istotnych warunków zamówienia mo¿na uzyskaæ pod adresem: Areszt ¦ledczy w ¦widnicy ul. Trybunalska 16
58-100 ¦widnica.
IV.4.4) Termin sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu lub ofert: 31.03.2011 godzina 10:00, miejsce: Sekretariat Aresztu ¦ledczego w ¦widnicy ul. Trybunalska 16 58-100 ¦widnica.
IV.4.5) Termin zwi±zania ofert±: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje siê uniewa¿nienie postêpowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania ¶rodków pochodz±cych z bud¿etu Unii Europejskiej oraz niepodlegaj±cych zwrotowi ¶rodków z pomocy udzielonej przez pañstwa cz³onkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które mia³y byæ przeznaczone na sfinansowanie ca³o¶ci lub czê¶ci zamówienia: nie
INNE PRZETARGI Z ¦WIDNICY
- Dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych Z PODZIA£EM NA ZADANIA na potrzeby m.in. Dziennego Domu Senior+ w ¦widnicy
- Termomodernizacja budynku ZS w ¯arowie w ramach projektu pn. "Termomodernizacja budynków u¿yteczno¶ci publicznej Powiatu ¦widnickiego pe³ni±cych funkcje o¶wiatowe"
- Zakup oleju napêdowego oraz AdBlue na potrzeby SPZOZ Powiatowego Pogotowia Ratunkowego w ¦widnicy
- ¦wiadczenie us³ug polegaj±cych na przygotowywaniu, dostarczaniu, podawaniu posi³ków Z PODZIA£EM NA ZADANIA
- "Obs³uga i utrzymanie w dobrym stanie sanitarnym dwóch toalet publicznych w ¦widnicy w 2025 r ".
- Remont i przebudowa budynku dawnego Zboru Ewangelickiego w Letnicy.
wiêcej: przetargi w ¦widnicy »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych dla Przedszkola nr 1 w Ole¶nicy w 2025 roku
- Dostawa artyku³ów spo¿ywczych do sto³ówki szkolnej w Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Ksi±¿u Wielkim w 2025 roku
- Sukcesywna dostawa artyku³ów spo¿ywczych (wody mineralnej, soków, napojów, przetworów owocowych i warzywnych, towarów sypkich, przypraw i deserów) dla statku Nawigator XXI
- Dostawa ¿ywno¶ci do Szko³y Podstawowej im. Mieczys³awa Fogga w Z³otok³osie.
- "Dostawa artyku³ów spo¿ywczych dla Domu Pomocy Spo³ecznej w Prószkowie"
- Dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych dla szkó³ podstawowych i przedszkoli Miasta Maków Mazowiecki
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.