eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi BiałystokŚwiadczenie usług restauracyjnych polegających na zapewnieniu obiadów dla opiekunów i uczestników Półkolonii organizowanych przez Białostocki Ośrodek Sportu i Rekreacji w 2014 r.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2014-06-18

Białystok: Świadczenie usług restauracyjnych polegających na zapewnieniu obiadów dla opiekunów i uczestników Półkolonii organizowanych przez Białostocki Ośrodek Sportu i Rekreacji w 2014 r.
Numer ogłoszenia: 132139 - 2014; data zamieszczenia: 18.06.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 124117 - 2014r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Białostocki Ośrodek Sportu i Rekreakcji, ul. Włókiennicza 4, 15-465 Białystok, woj. podlaskie, tel. 85 665 28 78, faks 85 665 28 71.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Samorządowy Zakład Budżetowy.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usług restauracyjnych polegających na zapewnieniu obiadów dla opiekunów i uczestników Półkolonii organizowanych przez Białostocki Ośrodek Sportu i Rekreacji w 2014 r..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1.Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług restauracyjnych polegających na zapewnieniu obiadów dla opiekunów i uczestników Półkolonii organizowanych przez Białostocki Ośrodek Sportu i Rekreacji w 2014 r. 2.Zakres zamówienia obejmuje: 1)przygotowanie i wydawanie obiadów dla maksymalnie 30 uczestników i 3 opiekunów Półkolonii BOSiR w określone w załączniku nr 1a do SIWZ dni roku kalendarzowego, 2)zapewnienie miejsc siedzących dla maksymalnie 30 uczestników i 3 opiekunów Półkolonii BOSiR, 3)przygotowanie posiłków ściśle wg wytycznych do jadłospisu określonych w załączniku nr 1b do SIWZ. Nie dopuszcza się dokonywania zmian w zatwierdzonym jadłospisie bez uprzedniej zgody kierownika Półkolonii BOSiR, 4) sporządzanie posiłków, co do ilości, zgodnie z otrzymanym zapotrzebowaniem przekazanym przez kierownika Półkolonii BOSiR, 3.Zamawiający wymaga: 1)aby usługa świadczona była w lokalu Wykonawcy, zlokalizowanym w odległości nie większej niż 1,0 km w linii prostej od siedziby Zamawiającego (Białystok, ul. Włókiennicza 4), 2)do sporządzania posiłków używane były artykuły spożywcze z ważnym terminem przydatności do spożycia, 3)posiłki były przygotowywane na miejscu (tj. w lokalu Wykonawcy) ze świeżych i nieprzetworzonych produktów. Nie dopuszcza się używania półproduktów oraz produktów gotowych, a także podawania produktów odgrzewanych, 4)utrzymania porządku w pomieszczeniach restauracji za pomocą środków czystości posiadającymi atesty, 5)przestrzegania zasad higieny w pomieszczeniach oraz zasad BHP, P.POŻ. i SANEPIDU, 4.Zamawiający zastrzega sobie możliwość zgłoszenia zapotrzebowania na posiłki dla uczestników Półkolonii BOSiR zgodne z zaleceniem rodzica/opiekuna lub lekarza (zgodnie z informacją zawartą w karcie uczestnika) w miejsce posiłków zawartych w jadłospisie przewidzianym na dany dzień kalendarzowy, przy czym łączna ilość posiłków nie ulegnie zmianie; posiłki te powinny być oparte na nomenklaturze diet obowiązujących przy żywieniu różnych jednostek chorobowych. 5.W przypadku określonym w pkt 4 cena usługi restauracyjnej nie ulegnie zmianie. 6.Zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia ilości usług restauracyjnych w zależności od ilości uczestników Półkolonii. Zmiana ilości zamawianego asortymentu nie powoduje wobec Zamawiającego żadnych konsekwencji prawno-finansowych i nie będzie stanowiła zmiany umowy. 7.Rozliczenie z Wykonawcą nastąpi na podstawie faktycznej ilości zrealizowanej usługi restauracyjnej ustalonej na podstawie zapotrzebowania zgłoszonego przez kierownika Półkolonii BOSiR oraz w oparciu o cenę jednostkową za 1 usługę restauracyjną dla 1 osoby. 8.Szczegółowe obowiązki Wykonawcy w zakresie realizacji umowy oraz sposób realizacji zamówienia został określony w projekcie umowy, stanowiącym załącznik nr 5 do SIWZ.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.06.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • MAKOMA Sp. z o.o., ul. Sienkiewicza 28, 15-004 Białystok, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 9907,92 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 8601,12

  • Oferta z najniższą ceną: 8601,12 / Oferta z najwyższą ceną: 10692,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.