eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi BełchatówDOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN I DROBIU W GAT. I



Ogłoszenie z dnia 2010-06-07

Bełchatów: DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN I DROBIU W GAT. I
Numer ogłoszenia: 144525 - 2010; data zamieszczenia: 07.06.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Szpital Wojewódzki im. Jana Pawła II, ul. Czapliniecka 123, 97-400 Bełchatów, woj. łódzkie, tel. 044 6358236, faks (0-44) 63 58 208.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN I DROBIU W GAT. I.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Zamawiający podzielił przedmiotowe zamówienie na 2 części (pakiety): Pakiet nr 1 - Mięso i wędliny Lp. Nazwa asortymentu J.m Ilość w skali 12 m-cy 1. Wołowina b/k kg 1 000 2. Antrykot kg 3 100 3. Kości schabowe kg 2 900 4. Łopatka wp. z/k/b/ skóry i tłuszczu kg 3 200 5. Schab b/kości kg 1 000 6. Schab z kością kg 1 000 7. Wątroba wp. świeża kg 550 8. Słonina b/skóry kg 130 9. Ozór wp. Peklow / w całości / kg 550 10. Szynka mięso b/k kg 800 11. Żeberko wp. płaty I gat. kg 700 12. Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 720 13. kiełbasa krakowska parzona kg 700 14. Kiełbasa szynka bawarska lub kieł. sz. piotrkowska kg 1 050 15. Kiełbasa szynka z indyka kg 750 16. Kiełbasa żywiecka kg 500 17. Kiełbasa toruńska cienka kg 430 18. Kiełbasa biała parzona kg 30 19. Kiełbasa cytrynowa kg 400 20. Szynka tyrolska lub lunszmit kg 500 21. Wątrobiana mięsna kg 600 22. Kiełbasa mortadela kg 600 23. Szynka wieprzowa gotowana kg 750 24. kiełbasa parówka cielęca cienka a70 g / paluszek/ kg 1 300 25. Rolada schabowa kg 720 26. Boczek wędzony kg 50 27. Smalec wieprzowy kg 900 28. Serca wieprzowe świeże kg 450 29. Szynka konserwowa wp. kg 50 30. Baleron odtłuszczony kg 50 31. Karczek wp.b/k kg 500 Pakiet nr 2 - Drób L.p Nazwa asortymentu J.m. Ilość w skali 12 m - cy 1. Filet z kurczaka świeży /bez chrząstek, skóry, podwójny/ kg 1 500 2. Kurczak świeży a1.80 kg 2 300 3. Wątroba drob. Świeża /bez żółci, w całości/ kg 500 4. Podudzie z kurczaka /pałki/160 -180 g kg 500 5. Udko z kurczaka świeże /320-350 g/ kg 900.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00 - Mięso 15.13.11.30 - Wędliny 15.11.20.00 - Drób .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zapytanie o cenę

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Pakiet nr 1

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 26.05.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Włodzimierz Bieniek, Masarnia Bieniek, ul. Twardosławicka 34, 97-300 Piotrków Trybunalski, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 264460,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 250067,13

  • Oferta z najniższą ceną: 250067,13 / Oferta z najwyższą ceną: 291455,48

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Pakiet nr 2

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 26.05.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Włodzimierz Bieniek, Masarnia Bieniek, ul. Twardosławicka 34, 97-300 Piotrków Trybunalski, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 48160,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 45280,86

  • Oferta z najniższą ceną: 45280,86 / Oferta z najwyższą ceną: 46792,90

  • Waluta: PLN.

ZAŁĄCZNIK I

Uzasadnienie udzielenia zamówienia w trybie negocjacji bez ogłoszenia, zamówienia z wolnej ręki albo zapytania o cenę

  • 1. Podstawa prawna

    Postępowanie prowadzone jest w trybie zapytanie o cenę na podstawie art. 69 i 70 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.

  • 2. Uzasadnienia wyboru trybu

    Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

    Postanowiono dokonać zamówienia w trybie zapytania o cenę ponieważ przedmiotem zamówienia są dostawy powszechnie dostepne o ustalonych standardach jakościowych, a wartośc zamówienia jest mniejsza niż kwoty okreslone w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy Pzp.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.