To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2015-06-16
Bytom: Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla uczestników projektu w 26 placówkach edukacyjnych w Bytomiu w ramach projektu Klucze do sukcesu - nowoczesny system wspomagania szkół i przedszkoli oraz doskonalenia nauczycieli w Bytomiu
Numer ogłoszenia: 144540 - 2015; data zamieszczenia: 16.06.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 91724 - 2015r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Gimnazjum Nr 9, ul. Świętochłowicka 12, 41-909 Bytom, woj. śląskie, tel. 32 787 10 19, 787 00 86, faks 32 787 10 19.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: miejska jednostka organizacyjna - szkoła.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla uczestników projektu w 26 placówkach edukacyjnych w Bytomiu w ramach projektu Klucze do sukcesu - nowoczesny system wspomagania szkół i przedszkoli oraz doskonalenia nauczycieli w Bytomiu.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem niniejszego zamówienia jest usługa sukcesywnego świadczenia usług cateringowych dla uczestników projektu Klucze do sukcesu - nowoczesny system wspomagania szkół i przedszkoli oraz doskonalenia nauczycieli w Bytomiu w 26 placówkach oraz w ramach pracy 7 sieci samokształcenia polegająca na przygotowaniu zestawów cateringowych wg poniższego opisu menu i harmonogramu świadczenia usług w poszczególnych placówkach w terminie od dnia zawarcia umowy do 30 czerwca 2015r. Przez świadczenie usług cateringowych Zamawiający rozumie usługę przygotowywania, dostarczania i podawania posiłków, odbiór naczyń. Harmonogram dostarczania usług cateringowych z ciepłym posiłkiem: Przedszkole nr 5: liczba posiłków/szkolenie do 30 czerwca 2015 - 15, liczba szkoleń do 30 czerwca 2015: 3 łączna liczba posiłków do 30 czerwca 2015: 45; Przedszkole nr 14: liczba posiłków/szkolenie do 30 czerwca 2015: 10, liczba szkoleń do 30 czerwca 2015 - 3, łączna liczba posiłków do 30 czerwca 2015 - 30; Przedszkole nr 21: liczba posiłków/szkolenie do 30 czerwca - 10, liczba szkoleń do 30 czerwca 2015 - 3, łączna liczba posiłków do 30 czerwca 2015 - 30; Przedszkole nr 32: liczba posiłków/szkolenie do 30 czerwca 2015 - 12, liczba szkoleń do 30 czerwca 2015 - 3, łączna liczba posiłków do 30 czerwca 2015 - 36; Przedszkole nr 63: liczba posiłków/szkolenie do 30 czerwca 2015 - 15, liczba szkoleń do 30 czerwca 2015 - 3, łączna liczba posiłków do 30 czerwca 2015 - 45; Szkoła Podstawowa nr 9: liczba posiłków/szkolenie do 30 czerwca 2015 - 33, liczba szkoleń do 30 czerwca 2015 - 3, łączna liczba posiłków do 30 czerwca 2015 - 96; Szkoła Podstawowa nr 23: liczba posiłków/szkolenie do 30 czerwca 2015 - 32, liczba szkoleń do 30 czerwca 2015 - 2, łączna liczba posiłków do 30 czerwca 2015 - 64; Szkoła Podstawowa nr 32; liczba posiłków/szkolenie do 30 czerwca 2015 - 29, liczba szkoleń do 30 czerwca 2015 - 3; łączna liczba posiłków do 30 czerwca 2015 - 87; Szkoła Podstawowa nr 33: liczba posiłków/szkolenie do 30 czerwca 2015 - 44, liczba szkoleń do 30 czerwca 2015 - 3, łączna liczba posiłków do 30 czerwca 2015 - 132; Szkoła Podstawowa nr 36; liczba posiłków/szkolenie do 30 czerwca 2015 - 54, liczba szkoleń do 30 czerwca 2015 - 3, łączna liczba posiłków do 30 czerwca 2015 - 162; Szkoła Podstawowa nr 37; liczba posiłków/szkolenie do 30 czerwca 2015 - 26, liczba szkoleń do 30 czerwca 2015 - 2, łączna liczba posiłków do 30 czerwca 2015 - 52; Szkoła Podstawowa nr 38; liczba posiłków/szkolenie do 30 czerwca 2015 - 16, liczba szkoleń do 30 czerwca 2015- 3, łączna liczba posiłków do 30 czerwca 2015 - 48; Szkoła Podstawowa nr 44; liczba posiłków/szkolenie do 30 czerwca 2015 - 27, liczba szkoleń do 30 czerwca 2015 - 3, łączna liczba posiłków do 30 czerwca 2015 - 81; Szkoła Podstawowa nr 45: liczba posiłków/szkolenie do 30 czerwca 2015 - 60, liczba szkoleń do 30 czerwca 2015 - 3, łączna liczba posiłków do 30 czerwca 2015 - 180; Szkoła Podstawowa nr 46: liczba posiłków/szkolenie do 30 czerwca 2015 - 29, liczba szkoleń do 30 czerwca 2015 - 3, łączna liczba posiłków do 30 czerwca 2015 - 87; Szkoła Podstawowa nr 51 z Oddziałami Integracyjnymi liczba posiłków/szkolenie do 30 czerwca 2015 - 71, liczba szkoleń do 30 czerwca 2015 - 3, łączna liczba posiłków do 30 czerwca 2015 - 213; Gimnazjum nr 14: liczba posiłków/szkolenie do 30 czerwca 2015: 25, liczba szkoleń do 30 czerwca 2015 - 3, łączna liczba posiłków do 30 czerwca 2015 -75; Szkoła Podstawowa nr 43: liczba posiłków/szkolenie do 30 czerwca 2015 - 22, liczba szkoleń do 30 czerwca 2015 - 2, łączna liczba posiłków do 30 czerwca 2015 - 66; Gimnazjum nr 7: liczba posiłków/szkolenie do 30 czerwca 44, liczba szkoleń do 30 czerwca 2015 - 2, łączna liczba posiłków do 30 czerwca 2015 - 88; Gimnazjum nr 2: liczba posiłków/szkolenie do 30 czerwca 2015 - 37, liczba szkoleń do 30 czerwca 2015 - 2, łączna liczba posiłków do 30 czerwca - 74; Gimnazjum nr 8: liczba posiłków/szkolenie do 30 czerwca 2015 - 28, liczba szkoleń do 30 czerwca 2015 - 3, łączna liczba posiłków do 30 czerwca 2015 - 84; Gimnazjum nr 4: liczba posiłków/szkolenie do 30 czerwca 2015 - 15, liczba szkoleń do 30 czerwca 2015 - 3, łączna liczba posiłków do 30 czerwca 2015 - 45; Gimnazjum nr 9: liczba posiłków/szkolenie do 30 czerwca 2015 - 22, liczba szkoleń do 30 czerwca 2015 - 2; łączna liczba posiłków do 30 czerwca 2015 - 44; Gimnazjum nr 15: liczba posiłków/szkolenie do 30 czerwca 2015 - 16, liczba szkoleń do 30 czerwca 2015 -2, łączna liczba posiłków do 30 czerwca 2015 -32; II Liceum Ogólnokształcące: liczba posiłków/szkolenie do 30 czerwca 2015 - 30, liczba szkoleń do 30 czerwca 2015 - 2, łączna liczba posiłków do 30 czerwca 2015 -60; VIII Liceum Ogólnokształcące: liczba posiłków/szkolenie do 30 czerwca 2015 - 36, liczba szkoleń do 30 czerwca 2015 - 3, łączna liczba posiłków do 30 czerwca 2015 - 108. Skład zestawów cateringowych dla danej placówce określa koordynator projektu lub SORE w danej placówce na dzień przed szkoleniem. Ostateczną liczbę posiłków podaje SORE w dniu szkolenia na 3 godziny przed szkoleniem. Skład jednego zestawu cateringowego z ciepłym posiłkiem opisano poniżej: Zestaw nr 1 (opis zestawu dla jednej osoby) Zupa pomidorowa z makaronem (min. 0,4 l/osobę) Sałatka Cezara (300 g)/osobę: mix min. 3 gatunków sałat z grillowanym kurczakiem (min. 150 g kurczaka), sos czosnkowy na bazie jogurtu naturalnego, oliwki czarne i zielone (min. 6 sztuk), pomidorki koktajlowe min. 6 szt. Pierogi ruskie 8 sztuk z cebulką (min. 250 g) Ciasto z blachy 1 porcja na osobę - 200 gramów: Szarlotka na kruchym cieście z posypką maślaną Banan min. 150 g Woda mineralna gazowana i niegazowana - poj. 1 l (w równych proporcjach na osobę, 0,5 l niegazowanej i 0,5 l gazowana) Kawa rozpuszczalna i parzona (wysokogatunkowa kawa w równych proporcjach na osobę, łącznie 0,5 l/ osobę) Cukier 30g, Mleko zagęszczone 2 szt. (100 ml) Herbata czarna, malinowa i zielona (wysokogatunkowa herbata w saszetkach z suszu pełnych liści, niedopuszczalne są: mielony susz, lub liście nie w saszetkach) Cytryna 15g lub Zestaw nr 2 (opis zestawu dla jednej osoby) Rolada wołowa (min.180 g, z czego min. 150 g mięsa) z sosem, kluski śląskie 6 sztuk (130 g), świeża czerwona kapusta (150 g) z jabłkiem, buraczki zasmażane (120 g), rosół z kury z makaronem i warzywami (min. 0,4 l/osobę) Ciasto z blachy 1 porcja na osobę 200 gramów: Sernik wiedeński Jabłko min. 100 g Woda mineralna gazowana i niegazowana - poj. 1 l (w równych proporcjach na osobę, 0,5 l niegazowanej i 0,5 l gazowana) Kawa rozpuszczalna i parzona (wysokogatunkowa kawa w równych proporcjach na osobę, łącznie 0,5 l/ osobę) Cukier 30g, Mleko zagęszczone 2 szt. (100 ml) Herbata czarna, malinowa i zielona (wysokogatunkowa herbata w saszetkach z suszu pełnych liści, niedopuszczalne są: mielony susz, lub liście nie w saszetkach) Cytryna 15g lub Zestaw nr 3 (opis zestawu dla jednej osoby) Filet z kurczaka w panierce z migdałów (min. 150 g mięsa), gotowane ziemniaki (120 g), surówka z białej surowej kapusty z marchewką koperkiem i jabłkiem i sosem czosnkowym (min. 150 g), oraz sałatka z kapusty pekińskiej z papryką, ogórkiem, cebulą (min. 150 g), zupa ogórkowa (min. 0,4 l/osobę) Ciasto z blachy 1 porcja na osobę - 200 gramów - drożdżowe z kruszonką Gruszka (min 130 g) Woda mineralna gazowana i niegazowana - poj. 1 l (w równych proporcjach na osobę, 0,5 l niegazowanej i 0,5 l gazowana) Kawa rozpuszczalna i parzona (wysokogatunkowa kawa w równych proporcjach na osobę, łącznie 0,5 l/ osobę) Cukier 30g, Mleko zagęszczone 2 szt. (100 ml) Herbata czarna, malinowa i zielona (wysokogatunkowa herbata w saszetkach z suszu pełnych liści, niedopuszczalne są: mielony susz, lub liście nie w saszetkach) Cytryna 15g lub Zestaw nr 4 (opis zestawu dla jednej osoby) Placek po węgiersku (min. 300 g porcja), w tym min. 150 g mięsa wołowego lub wieprzowego, sałatka grecka 250g (mix 3 sałat: rzymska, rukola, masłowa), czarne oliwki i zielone - mix, min. 50 g, ser typu feta min. 80 g., pomidorki koktajlowe min.50g,) Ciasto z blachy 1 porcja na osobę - 200 gramów: Makowiec na kruchym spodzie 2 mandarynki/ 1os. Woda mineralna gazowana i niegazowana - poj. 1 l (w równych proporcjach na osobę, 0,5 l niegazowanej i 0,5 l gazowana) Kawa rozpuszczalna i parzona (wysokogatunkowa kawa w równych proporcjach na osobę, łącznie 0,5 l/ osobę) Cukier 30g, Mleko zagęszczone 2 szt. (100 ml) Herbata czarna, malinowa i zielona (wysokogatunkowa herbata w saszetkach z suszu pełnych liści, niedopuszczalne są: mielony susz, lub liście nie w saszetkach) Cytryna 15g lub Zestaw nr 5 (opis zestawu dla jednej osoby) Filet łososia norweskiego (min. 220 g mięsa), gotowane ziemniaki (120 g), surówka z białej surowej kapusty z marchewką koperkiem i jabłkiem i sosem czosnkowym (min. 150 g), oraz szpinak na gęsto z czosnkiem (min. 100 g), zupa borowikowa (min. 0,4 l/osobę) Ciasto z blachy 1 porcja na osobę - 200 gramów - kruche z wiśniami Jabłko (min 130 g) Woda mineralna gazowana i niegazowana - poj. 1 l (w równych proporcjach na osobę, 0,5 l niegazowanej i 0,5 l gazowana) Kawa rozpuszczalna i parzona (wysokogatunkowa kawa w równych proporcjach na osobę, łącznie 0,5 l/ osobę) Cukier 30g, Mleko zagęszczone 2 szt. (100 ml) Herbata czarna, malinowa i zielona (wysokogatunkowa herbata w saszetkach z suszu pełnych liści, niedopuszczalne są: mielony susz, lub liście nie w saszetkach) Cytryna 15g. Ilość zestawów cateringowych oraz ich skład dla danej sieci współpracy i samokształcenia określa koordynator projektu lub koordynator sieci na 3 godziny przed planowanym szkoleniem.Skład jednego zestawu cateringowego z zimnym posiłkiem kanapkowym obejmuje: 1. Kanapki bankietowe min. 3 sztuki (min. 150 g) na uczestnika zawierające: sałatę zieloną, polędwicę wieprzową, pastę twarogową i pastę z łososia i tuńczyka, ser żółty, jajko, pomidor, ogórek zielony, masło. Kanapki podane będą na pieczywie jasnym i ciemnym - pełnoziarnistym. Wykonawca dostarczy kanapki w dwóch lub trzech kompozycjach, na bazie składników wymienionych wyżej, w ilościach po 1/2 ogólnej ilości kanapek dla dwóch kompozycji lub po 1/3 ogólnej liczby kanapek dla trzech kompozycji. Kanapki przygotowane mają być wyłącznie ze świeżych produktów dostępnych na rynku: powinny posiadać odpowiednie walory smakowe i zapachowe oraz estetyczny wygląd. 2a. sałatkę grecką (min. 250 g) na uczestnika zawierające: mix 3 rodzajów sałat, min. 4 pomidorki koktajlowe, min. 6 oliwek (mix 3 zielone i 3 czarne) i dwa inne warzywa np. ogórek i kukurydza po 15 g każde, ser typu feta min. 120 g/osobę, sos winegret. lub 2b. sałatkę Cezara (min. 250 g) na uczestnika zawierające: mix 3 rodzajów sałat, min. 4 pomidorki koktajlowe, min. 6 oliwek (mix 3 zielone i 3 czarne) i dwa inne warzywa np. ogórek i kukurydza, grillowany kurczak min 120 g/osobę, sos winegret. 3. Zestaw kawowy: kawa (kawa rozpuszczalna i sypana parzona, parzona w metalowych termosach a podawana w kubkach jednorazowych kubkach przystosowanych do zalewania wrzątkiem, o poj. 0,3l - min. 200 ml naparu na jednego uczestnika szkolenia), ekspresowa herbata owocowa i czarna w jednorazowych saszetkach pakowanych oddzielnie zawierająca całe liście herbaty lub suszu owocowego (2 sztuki dla uczestnika), woda 0,5 l niegazowana, śmietanka do kawy, jednorazowa płynna w jednorazowym pojemniku, nie mniej niż 10g lub sypana jednorazowa tzw. zabielacz do kawy, cytryna, cukier do herbaty i kawy, w saszetkach jednorazowych nie mniej niż 4 g; susz konferencyjny min. 3 kruche ciastka/os., sernik lub makowiec lub ciasto z owocami min. 150 g/osobę. Owoce: jabłko (min. 150 g lub banan min 150 g lub gruszka min. 150 g). Harmonogram dostarczania usług cateringowych z posiłkiem kanapkowym: sieć Edukacja czytelnicza z elementami kultury, liczba szkoleń do 30 czerwca 2015 r. - 4, liczba zestawów - 80; Pozapedagogiczne obowiązki dyrektora, sieć: Stres i wypalenie zawodowe, liczba szkoleń do 30 czerwca 2015 r. - 3, liczba zestawów - 95; sieć: Jak rozwijać twórcze myślenie uczniów, liczba szkoleń do 30 czerwca 2015 r. - 3, liczba zestawów - 60; sieć TIK - liczba szkoleń do 30 czerwca 2015 r. - 3, liczba zestawów -60. Wykonawca zobowiązany będzie dostarczyć: a) naczynia jednorazowe (talerze deserowe styropianowe) do konsumpcji ciastek lub/i kanapek w ilości uczestników przewidzianych na każde szkolenie b) łyżeczki jednorazowe w ilości w ilości uczestników przewidzianych na każde szkolenie, kubki do zimnych napojów w ilości w ilości uczestników przewidzianych na każde szkolenie, 4 worki na zużyte naczynia o pojemności 60 litrów na każde szkolenie. W zleceniu Zamawiający określi na dzień przed spotkaniem termin, miejsce, zakres usługi restauracyjnej tj. zestaw zgodnie z opisem w SIWZ. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany terminu dostarczenia usługi, jak i ilości posiłków max do 3 godzin przed szkoleniem z przyczyn losowych, niezależnych od Zamawiającego. Zamawiający nie wyraża zgody na dokonywanie zmian w posiłkach wchodzących w skład danego zestawu usługi. Ilość i wielkość zamawianych usług wskazana w Załączniku nr 1 do SIWZ stanowi maksymalny ich zakres i wielkość zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamówienia mniejszej ilości usług, niż maksymalna wskazana w SIWZ, a w takiej sytuacji Wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu, w szczególności o zapłatę za ilość stanowiącą różnicę między maksymalną ilością usług wskazanych w Załączniku nr 1 do SIWZ, a ilością rzeczywiście zrealizowaną na podstawie poszczególnego zlecenia Zamawiającego. Rozliczenie nastąpi zgodnie z rzeczywistym wykonaniem przedmiotu umowy, po dokonaniu protokolarnego odbioru przedmiotu umowy. Ceny zaoferowane przez Wykonawcę w ofercie przetargowej nie ulegną podwyższeniu przez cały okres obowiązywania umowy. W ramach zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do: - przygotowania, dowozu i podawania posiłków w dni wskazane przez Zamawiającego do miejsca i sali, w której będzie odbywało się szkolenie, - świadczenia usług cateringowych, wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, - przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m. in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia tj. Dz.U.2010.136.914 ze zm.), - przygotowania posiłków w sposób uzgodniony z Zamawiającym, - świadczenia usług cateringowych na zastawie ceramicznej lub porcelanowej, ewentualnie w jednorazowych opakowaniach przystosowanych do żywności, - dostarczania do placówek ciepłych posiłków o temp. nie mniejszej niż 65 stopni C, - estetycznego i higienicznego podawania posiłków, - dostarczania i wydawania posiłków w wyznaczonej godzinie i nie wcześniej niż 10 min przed ustalonym terminem na miejsce wskazane przez Zamawiającego - zebrania naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych bezpośrednio po zakończeniu szkolenia lub w dniu następnym. Warunki realizacji niniejszego zamówienia określają istotne postanowienia umowne wraz ze szczegółowym opisem przedmiotu zamówienia, stanowiące załączniki do specyfikacji (załącznik nr 8.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Klucze do sukcesu - nowoczesny system wspomagania szkół i przedszkoli oraz doskonalenia nauczycieli w Bytomiu UDA- POKL.03.05.00-00-223/12; współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego i budżetu krajowego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki Priorytet III. Wysoka jakość systemu oświaty; Poddziałanie 3.5 Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół. Zamawiający przewiduje możliwość wykluczenia wykonawcy na podstawie art. 24 ust.2a pzp.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.04.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- MAMA FHU s.c. (Pieprz i Papryka Catering), 41-902 Bytom, ul.Puławskiego, 41-902 Bytom, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 61421,74 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 51332,25
Oferta z najniższą ceną: 51332,25 / Oferta z najwyższą ceną: 51332,25
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z BYTOMIA
- dostawa żywności do SP 26 w Bytomiu w 2025r.
- Dostawa żywności w roku 2025, na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 16 w Bytomiu.
- Dostawa artykułów spożywczych III dla potrzeb Kuchni Szpitala Specjalistycznego Nr 2 w Bytomiu- Warzywa i owoce świeże, żur, mleko, przetwory mleczne, magii"
- Dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 5 w Bytomiu
- Kompleksowe utrzymanie i konserwacja oświetlenia ulicznego, przejść podziemnych i kładek stanowiących własność Gminy Bytom w 2025r.
- "Dostawa aparatów ucieczkowych" dla Spółki Restrukturyzacji Kopalń S.A. Oddział Centralny Zakład Odwadniania Kopalń.
więcej: przetargi w Bytomiu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Przygotowanie posiłków z dostawą do Dziennego Domu ,,Senior+" w Ostrowie Wielkopolskim przy ul Raszkowskiej 39.
- Świadczenie usług polegających na przygotowywaniu, dostarczaniu, podawaniu posiłków Z PODZIAŁEM NA ZADANIA
- Przygotowywanie i wydawanie w udostępnionej kuchni i stołówce zamawiającego gorących posiłków dla dzieci uczęszczających do Szkoły Podstawowej nr 7 im. Ignacego Łukasiewicza w Mielcu
- Sukcesywne świadczenie usług całodziennego żywienia pacjentów Szpitala Specjalistycznego Chorób Płuc "Odrodzenie" w Zakopanem.
- Usługa przygotowania, dostarczenia i zapewnienia obsługi wydawania posiłków (usługa cateringowa) dla uczniów uczęszczających do Szkoły Podstawowej w Bychlewie, w tym oddziału przedszkolnego
- Usługa przygotowania, dostarczenia i zapewnienia obsługi wydawania posiłków (usługa cateringowa) dla uczniów uczęszczających do Szkoły Podstawowej w Pawlikowicach, w tym oddziału przedszkolnego
więcej: Usługi podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.