To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2013-10-15
Chełm: wyżywienie i zakwaterowanie w ramach promocji produktów turystycznych Lubelszczyzny w Szwajcarii
Numer ogłoszenia: 214305 - 2013; data zamieszczenia: 15.10.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 147947 - 2013r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Stowarzyszenie Samorządów Euroregionu Bug, Pl. Niepodległości 1, 22-100 Chełm, woj. lubelskie, tel. 82 562 75 77, faks 82 562 75 67.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: stowarzyszenie.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: wyżywienie i zakwaterowanie w ramach promocji produktów turystycznych Lubelszczyzny w Szwajcarii.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia było zapewnienie wyżywienia i zakwaterowania dla uczestników wyjazdu promującego lokalne produkty turystyczne w Szwajcarii realizowanego w ramach projektu pt. Czynniki rozwoju euroregionów - wymiana doświadczeń pomiędzy Euroregionem Basilensis i Euroregionem Bug, przy wsparciu Szwajcarii w ramach szwajcarskiego programu współpracy z nowymi krajami członkowskimi Unii Europejskiej Zakres przedmiotu zamówienia obejmuje 4 części: 1. Część I - zadanie 1 obejmuje usługę gastronomiczną w postaci obiadu dla 17 osób w dniach 17 i 22 sierpnia 2013 r. na trasie pomiędzy obszarem administracyjnym miasta Wieluń a obszarem administracyjnym miasta Bełchatów (Trasa nr E67). Dopuszczalna odległość miejsca świadczenia usługi od wskazanej trasy to nie więcej niż 5 km. Na obiad powinny się składać: I danie gorące (zupa + pieczywo - różnorodne - jasne, ciemne, bagietki), II danie gorące (danie mięsne z dodatkami np. ziemniaki, ryż i surówka), deser, zimne napoje (soki, kompot lub woda mineralna gazowana i niegazowana) oraz kawa (różnorodna - z ekspresu, rozpuszczalna, cappuccino, latte) i herbata (różnorodna - czarna, zielona owocowa). Podczas obiadu powinna być zapewniona obsługa kelnerska. Lokal powinien posiadać klimatyzację w pomieszczeniu wykonywania usługi oraz zaplecze sanitarne. Oferent powinien dysponować parkingiem dla autokaru i udostępnić miejsce parkingowe. 2. Część II - zadanie 2 obejmuje - zakwaterowanie dla 17 osób w dniach 17/18 i 21/22 sierpnia 2013 r. (34 noclegi) w obrębie administracyjnym miasta i gminny wiejskiej Zgorzelec - w cenę usługi powinno być wliczone śniadanie. Każdy z pokoi powinien posiadać telewizor, łazienkę z prysznicem lub wanną, bezpłatny dostęp do internetu. Dopuszcza się wykorzystanie pokoi maksymalnie trzyosobowych. - kolacja dla 17 osób w dniach 17 i 21 sierpnia 2013 r. w obrębie administracyjnym miasta i gminny wiejskiej Zgorzelec. W skład kolacji powinny wchodzić: przystawka/zupa, danie gorące (danie mięsne z dodatkami np. ziemniaki, ryż i surówka), zimne napoje (soki, kompot lub woda mineralna gazowana i niegazowana). Podczas kolacji powinna być zapewniona obsługa kelnerska. Lokal powinien posiadać klimatyzację w pomieszczeniu wykonywania usługi oraz zaplecze sanitarne. Usługa powinna być świadczona w tym samym budynku/kompleksie budynków, co usługa noclegowa. Oferent powinien dysponować parkingiem dla autokaru i udostępnić miejsce parkingowe. 3. Część III - zadanie 3 obejmuje usługę gastronomiczną w postaci obiadu dla 17 osób w dniach 18 i 21 sierpnia 2013 r. na ternie Niemiec w obszarze leżącym przy odcinku trasy europejskiej E51 i E45 (Autostrada A9) Bayreuth - Wezeł Autostrady Nürnberg-Ost oraz trasy europejskiej E50 (Autostrada A6) - Wezeł Autostrady Nürnberg-Ost - Aurach. Dopuszczalna odległość miejsca świadczenia usługi od wskazanej trasy wynosi 15 km. Na obiad powinny się składać: przystawka lub zupa, danie główne (danie mięsne z dodatkami np. ziemniaki, ryż i surówka), deser, zimne napoje (soki, kompot lub woda mineralna gazowana i niegazowana) oraz kawa (różnorodna - z ekspresu, rozpuszczalna, cappuccino, latte) i herbata (różnorodna - czarna, zielona owocowa). Podczas obiadu powinna być zapewniona obsługa kelnerska. Oferent powinien dysponować parkingiem dla autokaru i udostępnić miejsce parkingowe. 4. Część IV - zadanie 4 obejmuje: zakwaterowanie dla 17 osób w dniach 18-21 sierpnia 2013 r. (51 noclegów) na terenie Bazylei w Szwajcarii (w obrębie administracyjnym miasta Bazylea) - w cenę powinno być wliczone śniadanie, City Tax, dostęp do sieci bezprzewodowej LAN. Każdy z pokoi powinien posiadać telewizor, łazienkę z prysznicem lub wanną, biurko. Dopuszcza się wykorzystanie pokoi maksymalnie dwuosobowych. usługi gastronomicznej w postaci: - kolacji w dniach 18, 19 i 20 sierpnia 2013 r. dla 17 osób. Kolacja powinna się składać z dwóch dań - przystawki lub zupy, dania głównego z sałatką lub surówkami. Oferent zapewni uczestnikom możliwość indywidualnego wyboru pomiędzy daniem głównym mięsnym i jarskim na miejscu. W cenę kolacji powinna być wliczona woda mineralna (gazowana / niegazowana). - obiadów w dniach 19 i 20 sierpnia 2013 r. dla 17 osób. Obiad powinien się składać z dwóch dań - przystawki lub zupy, dania głównego z sałatką lub surówkami. Oferent zapewni uczestnikom możliwość indywidualnego wyboru pomiędzy daniem głównym mięsnym i jarskim na miejscu. W cenę kolacji powinna być wliczona woda mineralna (gazowana i niegazowana). Usługi noclegowe i wyżywienie zawarte w części IV powinny być świadczone w tym samym budynku lub kompleksie budynków. Oferent powinien dysponować parkingiem dla autokaru i udostępnić miejsce parkingowe.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.10.00.00 - Usługi hotelarskie 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Obiady na trasie Wieluń - Bełchatów (Trasa nr E67)
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 08.08.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- P.P.H.U. Podjadek s.c. Bednarek G. Majchrzak Z., ul. Spacerowa 5, 98-320 Osjaków, kraj/woj. łódzkie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1000,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 1020,00
Oferta z najniższą ceną: 1020,00 / Oferta z najwyższą ceną: 1020,00
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Wyżywienie i zakwaterowanie w Zgorzelcu
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 08.08.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Hotel Jan, Adam Jakubiak, Jedrzychowice 98, 59-900 Jedrzychowice, kraj/woj. dolnośląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 3800,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 3740,00
Oferta z najniższą ceną: 3740,00 / Oferta z najwyższą ceną: 4900,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z CHEŁMA
- Zakup wody dla pracowników w okresie letnim
- Pełnienie funkcji Inspektora Nadzoru Inwestorskiego nad realizacją zadania pn. "Przebudowa drogi powiatowej Nr 1803L od km 0+007 do km 1+322,30 w miejscowości Wierzbica-Osiedle"
- Przeprowadzenie praktyk zawodowych z przedmiotu Podstawy opieki położniczej dla studentów kierunku Położnictwo w semestrze letnim roku akademickiego 2024/2025
- "Zakup warzyw i owoców dla Liceum Ogólnokształcącego im. 27 Wołyńskiej Dywizji Armii Krajowej w Dubience"
- Zakup mięsa i wędlin
- Remont ogrodzenia, muru oporowego oraz bram wjazdowych wraz z systemem kontroli dostępu w KM PSP w Chełmie
więcej: przetargi w Chełmie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Świadczenie usług hotelarskich podczas kursów i szkoleń medycznych Lotniczego Pogotowia Ratunkowego z podziałem na 9 zadań (części)
- Zakup usług hotelowych i gastronomicznych na potrzeby organizacji regionalnej konferencji szkoleniowej sędziów i asesorów sądowych czterech Wojewódzkich Sądów Administracyjnych
- Zapewnienie usług hotelowych i gastronomicznych oraz sal konferencyjnych na potrzeby szkolenia dla Sądu Okręgowego w Kielcach (pakiet konferencyjny).
- Usługa cateringu wraz z serwisem kawowym na potrzeby organizacji posiedzeń Wojewódzkiej Rady Dialogu Społecznego w Kielcach
- Świadczenie usługi kompleksowej organizacji dwóch 3-dniowych wizyt studyjnych poza region w ramach projektu "Koordynacja polityki społecznej na Pomorzu Zachodnim"
- Świadczenie usługi cateringowej, wynajem sal wraz z cateringiem na potrzeby konferencji "NBC 2025 & PCBBE 2025" organizowanej przez IBIB PAN w Warszawie w dniach 16-18 czerwca 2025r.
więcej: Usługi hotelarskie »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.