To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2010-11-12
Wrocław: Świadczenie usług wyżywienia uczestników projektu regionalnego Młodość - Aktywność - Praca współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego z podziałem na 6 zadań
Numer ogłoszenia: 367310 - 2010; data zamieszczenia: 12.11.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 331882 - 2010r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Dolnośląska Wojewódzka Komenda OHP, ul. Wybrzeże Juliusza Słowackiego 9, 50-413 Wrocław, woj. dolnośląskie, tel. 071 3444908, faks 071 3424901.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Państwowa jednostka budżetowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usług wyżywienia uczestników projektu regionalnego Młodość - Aktywność - Praca współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego z podziałem na 6 zadań.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest: Świadczenie usług wyżywienia uczestników projektu regionalnego Młodość - Aktywność - Praca współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego z podziałem na 6 zadań. CPV 55300000-3, 55500000-5. 2. Podział na zadania: zadanie nr 1 - świadczenie usług wyżywienia na terenie miasta Wrocławia, zadanie nr 2 - świadczenie usług wyżywienia na terenie miasta Legnicy, zadanie nr 3 - świadczenie usług wyżywienia na terenie miasta Jelenia Góra, zadanie nr 4 - świadczenie usług wyżywienia na terenie miasta Wołowa, zadanie nr 5 - świadczenie usług wyżywienia na terenie miasta Wałbrzycha, zadanie nr 6 - świadczenie usług wyżywienia na terenie miasta Świdnicy, 3. Miejsce realizacji zadań: a) Zadanie nr 1 - w promieniu do 3 km od placówki terenowej Zamawiającego ul. Wybrzeże Słowackiego 9 we Wrocławiu, b) Zadanie nr 2 - w promieniu do 3 km od placówki terenowej Zamawiającego ul. Żeglarska 12 w Legnicy, c) Zadanie nr 3 - w promieniu do 3 km od placówki terenowej Zamawiającego ul. Piotra Skargi 19 w Jeleniej Górze, d) Zadanie nr 4 - w promieniu do 3 km od placówki terenowej Zamawiającego ul. Kościuszki 27 w Wołowie, e) Zadanie nr 5 - w promieniu do 3 km od placówki terenowej Zamawiającego al. Wyzwolenia 38 w Wałbrzychu f) Zadanie nr 6 - w promieniu do 3 km od placówki terenowej Zamawiającego ul. 1 Maja 23 w Świdnicy. 3. Termin wykonania zamówienia: od dnia podpisania umowy do 31.05.2011r. 4. Wykonawca będzie realizował zadanie na pisemne wezwanie Zamawiającego. Wezwanie zostanie przesłane Wykonawcy faksem lub drogą elektroniczną w terminie do 5 dni od daty planowanej realizacji zadania. Zamawiający każdorazowo określi datę, kiedy uczestnicy projektu będą korzystać z wyżywania. . 4.1. Planuje się, że w 2010 roku max 18 dni żywieniowych, w 2011 max 71 dni żywieniowych. Łączna liczba dni żywieniowych 89. 5. Wyżywieniem objętych zostanie max 130 osób, w tym Wrocławiu (40 osób), Legnicy (20 osób), Jeleniej Górze (20 osób), Wołowie (30 osób), Wałbrzychu ( 10 osób ) i Świdnicy (10 osób). 6. Wykonawca będzie wydawał posiłki uczestnikom projektu na podstawie bonu żywieniowego którego wzór określi Zamawiający w terminie do 5 dni od daty podpisania umowy. Wykonawca jest zobowiązany 1 raz w miesiącu wykonać zbiorcze zestawienie otrzymanych bonów, które stanowić będzie podstawę rozliczenia z Zamawiającym. 7. Posiłek - obiad winien składać się z 2 dań: zupy oraz dania drugiego tj: z posiłków mięsnych np: kotlet schabowy z ziemniakami, surówką i napojem, filet z kurczaka z ziemniakami surówką i napojem, kotlet mielony z ziemniakami, surówką i napojem, gulasz z kaszą gryczaną, surówką i napojem, danie chińskie z ryżem, surówką i napojem, posiłków bezmięsnych - mącznych np.: pierogi ruskie z napojem lub kefirem, pierogi z kapusta i grzybami z napojem, posiłków rybnych: np. filet z ryby morskiej z ziemniakami, surówką i napojem. Uwaga: posiłki winny być serwowane naprzemiennie. 8.Posiłki winny spełniać Normy żywieniowe zgodne z polskimi normami żywieniowymi. Wykonawca zobowiązany jest do przygotowywania posiłków o najwyższym standardzie na bazie produktów najwyższej jakości i bezpieczeństwem zgodnie z normami HACCP. Zamawiający ma prawo do bieżącej kontroli wykonywanego zamówienia...
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków 55.50.00.00 - Usługi bufetowe oraz w zakresie podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Zadanie współfinansowane ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego...
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Świadczenie usług wyżywienia uczestników projektu regionalnego Młodość - Aktywność - Praca współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego z podziałem na 6 zadań
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09.11.2010.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- PHG BAJTOMA, ul. Gajowicka 72/58, 55-530 Wrocław, kraj/woj. dolnośląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 42720,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 32040,00
Oferta z najniższą ceną: 32040,00 / Oferta z najwyższą ceną: 49840,00
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Świadczenie usług wyżywienia uczestników projektu regionalnego Młodość - Aktywność - Praca współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego z podziałem na 6 zadań
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09.11.2010.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
P.H.U."STRUNA" I SYLWIA STRUMIDEŁ, MIROSŁAW URBAŃSKI
jakie przetargi wygrała firma
P.H.U."STRUNA" I SYLWIA STRUMIDEŁ, MIROSŁAW URBAŃSKI
- PHU STRUNA I Mirosław Urbański, Sylwia Strumideł, ul. Grabskiego 26, 59-220 Legnica, kraj/woj. dolnośląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 21360,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 21360,00
Oferta z najniższą ceną: 21360,00 / Oferta z najwyższą ceną: 21360,00
Waluta: PLN.
Część NR: 4
Nazwa: Świadczenie usług wyżywienia uczestników projektu regionalnego Młodość - Aktywność - Praca współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego z podziałem na 6 zadań
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09.11.2010.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
IWONA MOLIŃSKA RESTAURACJA "BIS" - MOTEL
jakie przetargi wygrała firma
IWONA MOLIŃSKA RESTAURACJA "BIS" - MOTEL
- RESTAURA BIS MOTEL, ul. Piłsudskiego 26A, 56-100 Wołów, kraj/woj. dolnośląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 32040,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 32040,00
Oferta z najniższą ceną: 32040,00 / Oferta z najwyższą ceną: 32040,00
Waluta: PLN.
Część NR: 6
Nazwa: Świadczenie usług wyżywienia uczestników projektu regionalnego Młodość - Aktywność - Praca współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego z podziałem na 6 zadań
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09.11.2010.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
Restauracja "Arkadia" Teresa Marciniszyn
jakie przetargi wygrała firma
Restauracja "Arkadia" Teresa Marciniszyn
- Restauracja ARKADIA Teresa Marciszyn, ul. Księcia Bolka Św. 4, 58-100 Świdnica, kraj/woj. dolnośląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 10680,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 13350,00
Oferta z najniższą ceną: 13350,00 / Oferta z najwyższą ceną: 13350,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z WROCŁAWIA
- SZP/242-246/2024_Dostawa Inkubatora do hodowli bakteryjnej z wytrząsaniem i chłodzeniem wraz z wyposażeniem dla Katedry Chemii Biologicznej i Bioobrazowania Wydziału Chemicznego PWr.
- TP 77/24-dzierżawa urządzeń drukujących oraz wdrożenie i udzielenie licencji na system wydruku podążającego i system raport. i zarządzania urządzeń. druk. wraz z serwisem oraz dostawą mat. eksploat.
- SZP/242-247/2024 Dostawa zestawu czujników akcelerometrycznych z okablowaniem i akcesoriami do montażu czujników.
- Wymiana instalacji wody zimnej i kanalizacji w budynku wielorodzinnym
- Realizacja usługi przeglądów urządzeń PCR różnych producentów w 4 pakietach w okresie 36 miesięcy
- TP 93/24 Dostawa: wkładów do dozowników na papier toaletowy, ręczników w roli, ręczników ZZ; wkładów do dozowników wraz z bezpłatnym użyczeniem dozowników oraz czyściwa med. w podziale na 3 zadania
więcej: przetargi w Wrocławiu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- DZP.261.62.2024 - kompleksową organizację i obsługę XII Ogólnopolskiego Dnia Informacyjnego Erasmus+ i Europejskiego Korpusu Solidarności, odbywającego się w dniu 14.01.2025 roku w Warszawie.
- Usługa organizacji staży uczniowskich
- USŁUGA CATERINGOWA NA WYDARZENIA MUZEALNE - CZĘŚĆ V - II POSTĘPOWANIE
- Przygotowanie kompleksowej usługi cateringowej wraz z obsługą kelnerską w związku z organizacją spotkania wigilijnego dla pracowników Akademii Mazowieckiej w Płocku.
- DZP.261.58.2024 Organizacja wydarzeń realizowanych przez Centrum Współpracy SALTO w krajach Europy Wschodniej i Kaukazu, w podziale na części.
- Obsługa gastronomiczna uczestników szkoleń, warsztatów, seminariów, narad, spotkań roboczych oraz konferencji organizowanych przez Oddział ZUS w Szczecinie
więcej: Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.