To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2013-12-06
Warszawa: Świadczenie kompleksowych usług cateringowych podczas pięciu wydarzeń organizowanych przez Centrum Nauki Kopernik, nr post epowania PO ZP 54 2013 CNK IS.
Numer ogłoszenia: 504554 - 2013; data zamieszczenia: 06.12.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 477288 - 2013r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Centrum Nauki Kopernik, ul. Wybrzeże Kościuszkowskie 20, 00-390 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 596 41 11, faks 22 596 41 13.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Instytucja kultury -Rejestr Instytucji Kultury prow. przez Prezyd. m. st. W-wy pod nr 2/06.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie kompleksowych usług cateringowych podczas pięciu wydarzeń organizowanych przez Centrum Nauki Kopernik, nr post epowania PO ZP 54 2013 CNK IS..
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1 Przedmiotem Zamówienia jest świadczenie usług cateringowych, polegających na przygotowywaniu i serwowaniu w warunkach restauracyjnych cateringu, podczas pięciu, poniżej wymienionych wydarzeń, organizowanych przez Centrum Nauki Kopernik. - śniadanie prasowe pn. FameLab w dniu 6 grudnia 2013 roku, - konferencja pn. HACKATHON, w dniach 7-8 grudnia 2013 roku, - wydarzenie pn. Kometa w dniu 7-8 grudnia 2013 roku, - wydarzenie pn. Choinka dla Sponsorów w dniach 16 i 18 grudnia 2013 roku, - wydarzenie pn. Pierwsza Gwiazdka w dniu 20 grudnia 2013 roku, 2 Kod CPV: 55300000-3- Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków. 3 Miejsce wykonania Zamówienia: Usługa cateringowa będzie świadczona w siedzibie Zamawiającego, ul. Wybrzeże Kościuszkowskie 20, 00-390 Warszawa 4 Zakres usługi obejmuje: 1) Śniadanie prasowe na wydarzenie pn. FameLab, w dniu 6 grudnia 2013 roku, od godz. 10:30 do godz. 15:30, serwowane w formie szwedzkiego stołu, wraz z obsługą, dla 50 osób; 2) Na konferencję pn. Hacathon zapewnienie w szczególności: a) Całodziennego serwisu kawowego wraz z poczęstunkiem, w dniach 7 i 8 grudnia 2013 roku dla 240 osób (120 osób w dniu 7 grudnia 2013 roku oraz 120 osób w dniu 8 grudnia 2013 roku), w godzinach 8:30 - 21:00 w dniu 7cgrudnia 2013 roku, oraz w godzinach 8:30 - 19:00 w dniu 8 grudnia 2013 roku; b) Śniadanie w dniach 7 - 8 grudnia 2013 roku, od godz. 8:30 do godz. 10:30, serwowane w formie szwedzkiego stołu, wraz z obsługą, dla 240 osób łącznie, (dla 120 osób w dniu 7 grudnia 2013 oraz dla 120 osób w dniu 8 grudnia 2013 roku); c) Lunch - w dniu 7 grudnia 2013 roku, od godz. 14:00 do 15:00, serwowany w formie szwedzkiego stołu, wraz z obsługą, dla 120 osób oraz w dniu 8 grudnia 2013 roku, w godzinach 14:00 - 15:00, serwowany w formie szwedzkiego stołu, wraz z obsługą, dla 120 osób; 3) Wydarzenie pod nazwą KOMETA - zapewnienie usługi cateringowej, składającej się w szczególności z: a) Poczęstunku serwowanego w formie szwedzkiego stołu, wraz z obsługą, w dniu 7 grudnia 2013 roku, dla 300 osób, w godzinach 20:00 - 21:30; b) Poczęstunku serwowanego w formie szwedzkiego stołu, wraz z obsługą, w dniu 8 grudnia 2013 roku, dla 200 osób, w godzinach 5:30 - 6:30. 4) Wydarzenie pn. Choinka dla Sponsorów - poczęstunek w dniu 16 i 18 grudnia 2013 roku, w godzinach 10:00 - 17:00, dla 100 osób (50 osób w dniu 16 grudnia 2013 roku oraz 50 osób w dniu 18 grudnia 2013 roku); 5) Wydarzenie pod nazwą Pierwsza Gwiazdka - poczęstunek - serwowany w formie szwedzkiego stołu, wraz z obsługą, w dniu 20 grudnia 2013 roku, dla 100 osób, w godzinach 19:30 - 21:30. 5 Do przygotowania posiłków powinny być użyte świeże, wysokiej jakości składniki, zarówno co do wartości odżywczej, jak i gramatury. 6 Temperatura dań podawanych na ciepło nie powinna być niższa niż 75 stopni C - zupy oraz 63 stopni C drugie dania. 7 Dania gorące, powinny być serwowane z podgrzewanych lub trzymających ciepło, chromowanych bemarach. Dania zimne, desery oraz ciasta i ciastka powinny być podane na ceramicznych półmiskach lub chromowanych tacach, sałatki w ceramicznych lub szklanych miskach, , sztućce powinny być stalowe - nierdzewne, do zimnych napojów i wody powinny być zapewnione szklanki i ponadto winny być zapewnione papierowe, trójwarstwowe serwetki, oraz obrusy wykonane z tkaniny elastycznej (typu strecz). Wszystkie serwowane dania ciepłe i zimne muszą być opisane. 8 Ilość elementów zastawy powinna odpowiadać ilości osób oraz ilości i rodzajów serwowanych dań. 9 Wykonawca zapewni stoły bufetowe oraz stoliki koktajlowe w ilościach określonych dla każdego z wydarzeń, opisanych w Szczegółowym Opisie Przedmiotu Zamówienia, który stanowi Załącznik numer 7, do SIWZ wraz z nakryciami (to jest serwety i/lub obrusy), wykonane z tkaniny elastycznej (np. typu strecz) oraz dekoracje. 10 Wykonawca zobowiązany jest zapewnić minimum 3 (trzy) ekspresy kawowe - dot. poczęstunku, o którym mowa w pkt. 4 lit. a) Załącznika numer 7 do SIWZ. 11 Ilość obsługi kelnerskiej powinna zapewnić sprawną i płynną obsługę uczestników wydarzeń, wyszczególnionych w pkt. 10.1 powyżej, być stosowna do ilości osób. Obsługa kelnerska powinna być ubrana w jednolite stroje, w kolorach biało-czarnych. Obsługa musi znać skład serwowanych dań. 12 Miejsca do ustawienia bufetów, dla posiłków wyszczególnionych w pkt. 10.2. powyżej, każdorazowo zostaną wskazane przez personel Zamawiającego. 13 Dla wydarzeń, o których mowa w pkt. 10.1. powyżej, Zamawiający zapewni wydzieloną przestrzeń, na ustawienie przez Wykonawcę niezbędnego sprzętu gastronomicznego oraz jedzenia, oraz zapewni możliwość podłączenia urządzeń do maksymalnie pięciu źródeł prądu o mocy 3500W. 14 Wykonawca zapewni usunięcie i wywóz odpadów na swój koszt. 15 Wykonawca na swój koszt i ryzyko dostarczy przedmiot Zamówienia na miejsce wykonywania usługi to jest do Centrum Nauki Kopernik (00-390) Warszawa, ul. Wybrzeże Kościuszkowskie 20. 16 Wykonawca zobowiązany jest do wykonania przedmiotu Zamówienia, w szczególności do podania potraw oraz zapewnienia obsługi kelnerskiej, zgodnie z wymogami sanitarnymi dotyczącymi żywności i wyżywienia zbiorowego. 17 Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania oznaczeń potraw, wchodzących w skład posiłków w języku polskim i angielskim; 18 Ponadto opis przedmiotu Zamówienia określa Załącznik numer 7 do SIWZ oraz Wzór Umowy, stanowiący Załącznik numer 2 do SIWZ. 19 Zamawiający informuje, iż godziny rozpoczęcia i zakończenia posiłków wymienionych w ppkt. 10.4 1)_do 10.4. 5) SIWZ mogą ulec przesunięciu nie więcej niż o 15 minut. 20 Zamówienia uzupełniające - Zamawiający nie przewiduje udzielenia zamówień uzupełniających, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 Ustawy..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00-3.
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.12.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 12.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 3.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
"GRANATOIL" GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
jakie przetargi wygrała firma
"GRANATOIL" GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
- GRANATOIL Graniszewscy Spółka Jawna, ul. Przemysłowa 1, 07-407 Czerwin, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 52881,26 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 44469,76
Oferta z najniższą ceną: 44469,76 / Oferta z najwyższą ceną: 117189,06
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- Usługa szkolenia CISM (Critical Incident Stress Management)
- Zakup stanowisk dydaktycznych do badania sprężyn oraz modułowych stanowisk do badania przekładni, sprzęgieł i elementów napędu liniowego, w podziale na pakiety
- Dostawa kart przedpłaconych do zakupu materiałów remontowo-budowlanych, konserwatorskich i innych przez okres 24 miesięcy liczony od dnia aktywacji kart
- Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych do jednostek CUL
- Przeglądy techniczne stanowisk do badania odporności ogniowej wraz z instalacjami towarzyszącymi w Laboratorium Badań Ogniowych Instytutu Techniki Budowlanej w Oddziale Mazowieckim w Pionkach.
- Zabezpieczenie erodowanego brzegu rzeki Bug Graniczny w km 255+000 - 256+500, m. Pratulin, gm. Rokitno, pow. bialski, woj. lubelskie - aktualizacja dokumentacji
więcej: przetargi w Warszawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Świadczenie usług hotelarskich podczas kursów i szkoleń medycznych Lotniczego Pogotowia Ratunkowego z podziałem na 9 zadań (części)
- Zakup usług hotelowych i gastronomicznych na potrzeby organizacji regionalnej konferencji szkoleniowej sędziów i asesorów sądowych czterech Wojewódzkich Sądów Administracyjnych
- Zapewnienie usług hotelowych i gastronomicznych oraz sal konferencyjnych na potrzeby szkolenia dla Sądu Okręgowego w Kielcach (pakiet konferencyjny).
- Usługa cateringu wraz z serwisem kawowym na potrzeby organizacji posiedzeń Wojewódzkiej Rady Dialogu Społecznego w Kielcach
- Świadczenie usługi cateringowej, wynajem sal wraz z cateringiem na potrzeby konferencji "NBC 2025 & PCBBE 2025" organizowanej przez IBIB PAN w Warszawie w dniach 16-18 czerwca 2025r.
- "USŁUGA REZERWACJI NOCLEGÓW W HOTELACH KRAJOWYCH I ZAGRANICZNYCH DLA NOSPR"
więcej: Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.