Ogłoszenie z dnia 2021-12-22
Powiązane ogłoszenia:
- 2021/BZP 00285635/01 - Ogłoszenie z dnia 2021-11-26
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Usługi
Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków dla osób objętych pomocą społeczną MOPR w Bytomiu z podziałem na dziewięć części
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: MIEJSKI OŚRODEK POMOCY RODZINIE
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 003449284
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: ul. Strzelców Bytomskich 16
1.5.2.) Miejscowość: Bytom
1.5.3.) Kod pocztowy: 41-902
1.5.4.) Województwo: śląskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL228 - Bytomski
1.5.7.) Numer telefonu: +48323886751
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: dz@mopr.bytom.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: http://mopr.bytom.pl/
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://mopr-bytom.logintrade.net/rejestracja/1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inna państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Inna działalność
pomoc społeczna
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Tak
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków dla osób objętych pomocą społeczną MOPR w Bytomiu z podziałem na dziewięć części2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-14fcd17e-4d2e-11ec-8c2d-66c2f1230e9c
2.5.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00326376
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2021-12-22
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2021/BZP 00001778/04/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.3.8 Przygotowanie i wydawanie gorących posiłków dla osób korzystających z pomocy społecznej w roku 2022
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00285635/01
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: DA.2812.8.2021
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.3.) Wartość zamówienia: 2818411,11 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Usługi
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
CZĘŚĆ A: posiłki dla osób z Terenowego Punktu Pomocy Środowiskowej nr 71. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest świadczenie przez Wykonawcę na rzecz Zamawiającego usług gastronomicznych polegających na codziennym przygotowywaniu i wydawaniu gorących posiłków osobom, którym decyzją administracyjną przyznano świadczenie w tej formie.
Wydawanie posiłków winno odbywać się codziennie na sali konsumpcyjnej znajdującej się w lokalu gastronomicznym lub w lokalu przystosowanym do wydawania posiłków, w którym Wykonawca prowadzi działalność gastronomiczną, otwartym o stałych porach, przez co najmniej 6 dni w tygodniu (z wyłączeniem dni ustawowo wolnych od pracy). Natomiast posiłki, których wydawanie przypada na niedziele, święta i dni ustawowo wolne od pracy, Wykonawca zobowiązany jest wydać uprawnionym osobom w dniu poprzedzającym dzień ustawowo wolny od pracy, z zastrzeżeniem zapewnienia na koszt własny Wykonawcy pojemników, w których posiłki będą wydawane.
Zapewnienie przez Wykonawcę dostępności w niedziele, święta i dni ustawowo wolne od pracy sali konsumpcyjnej lub lokalu przystosowanego do wydawania posiłków (i tym samym umożliwienie spożycia na miejscu posiłku przez uprawnione osoby) będzie podlegało ocenie w III kryterium oceny ofert. Wykonawca określi sposób wydawania posiłków w formularzu oferty.
2. Przez GORĄCY POSIŁEK Zamawiający rozumie danie obiadowe: mięsne/jarskie/barowe składające się z odpowiednio przyrządzonego/przetworzonego mięsa/ryby/warzyw serwowanego w zależności od dania z: kaszą/ryżem/ziemniakami/makaronem/surówką/ sosem/pieczywem, przy czym ustalenie składu dania obiadowego winno odbywać się zgodnie z zasadą:
1) w przypadku dania barowego/jednogarnkowego (np. leczo, bigos, bogracz, fasolka po bretońsku, łazanki itp.) - gramatura min. 400 g/1 osobę wraz z dodatkiem w postaci pieczywa - gramatura min. 100 g/1 osobę;
2) w przypadku dania jarskiego (np. pierogi, naleśniki, knedle itp.) – gramatura min. 400 g/1 osobę;
3) w przypadku porcji mięsa (tj. z wyłączeniem podrobów jadalnych oraz przetworzonych produktów np. wędlin)/ryby/gulaszu (serwowanego min. 3 razy w tygodniu) - gramatura min. 150 g/1 osobę dla mięsa/ryby oraz min. 200 g/1 osobę dla gulaszu, wraz z dodatkami:
˗ w postaci ziemniaków/ryżu/kaszy/makaronu - gramatura min. 300 g/1 osobę,
˗ w postaci warzywnego dodatku (surówki/sałatki itp.) – gramatura min. 100 g/1 osobę.
3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik A do specyfikacji (SWZ).
4. Ogólne zasady i sposób realizacji zamówienia określają Projektowane postanowienia umowne stanowiące załącznik nr 3 do specyfikacji (SWZ).
4.5.3.) Główny kod CPV: 55322000-3 - Usługi gotowania posiłków
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
55320000-9 - Usługi podawania posiłków
55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków
4.5.5.) Wartość części: 218481,48 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
CZĘŚĆ B: posiłki dla osób z Terenowego Punktu Pomocy Środowiskowej nr 81. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest świadczenie przez Wykonawcę na rzecz Zamawiającego usług gastronomicznych polegających na codziennym przygotowywaniu i wydawaniu gorących posiłków osobom, którym decyzją administracyjną przyznano świadczenie w tej formie.
Wydawanie posiłków winno odbywać się codziennie na sali konsumpcyjnej znajdującej się w lokalu gastronomicznym lub w lokalu przystosowanym do wydawania posiłków, w którym Wykonawca prowadzi działalność gastronomiczną, otwartym o stałych porach, przez co najmniej 6 dni w tygodniu (z wyłączeniem dni ustawowo wolnych od pracy). Natomiast posiłki, których wydawanie przypada na niedziele, święta i dni ustawowo wolne od pracy, Wykonawca zobowiązany jest wydać uprawnionym osobom w dniu poprzedzającym dzień ustawowo wolny od pracy, z zastrzeżeniem zapewnienia na koszt własny Wykonawcy pojemników, w których posiłki będą wydawane.
Zapewnienie przez Wykonawcę dostępności w niedziele, święta i dni ustawowo wolne od pracy sali konsumpcyjnej lub lokalu przystosowanego do wydawania posiłków (i tym samym umożliwienie spożycia na miejscu posiłku przez uprawnione osoby) będzie podlegało ocenie w III kryterium oceny ofert. Wykonawca określi sposób wydawania posiłków w formularzu oferty.
2. Przez GORĄCY POSIŁEK Zamawiający rozumie danie obiadowe: mięsne/jarskie/barowe składające się z odpowiednio przyrządzonego/przetworzonego mięsa/ryby/warzyw serwowanego w zależności od dania z: kaszą/ryżem/ziemniakami/makaronem/surówką/ sosem/pieczywem, przy czym ustalenie składu dania obiadowego winno odbywać się zgodnie z zasadą:
1) w przypadku dania barowego/jednogarnkowego (np. leczo, bigos, bogracz, fasolka po bretońsku, łazanki itp.) - gramatura min. 400 g/1 osobę wraz z dodatkiem w postaci pieczywa - gramatura min. 100 g/1 osobę;
2) w przypadku dania jarskiego (np. pierogi, naleśniki, knedle itp.) – gramatura min. 400 g/1 osobę;
3) w przypadku porcji mięsa (tj. z wyłączeniem podrobów jadalnych oraz przetworzonych produktów np. wędlin)/ryby/gulaszu (serwowanego min. 3 razy w tygodniu) - gramatura min. 150 g/1 osobę dla mięsa/ryby oraz min. 200 g/1 osobę dla gulaszu, wraz z dodatkami:
˗ w postaci ziemniaków/ryżu/kaszy/makaronu - gramatura min. 300 g/1 osobę,
˗ w postaci warzywnego dodatku (surówki/sałatki itp.) – gramatura min. 100 g/1 osobę.
3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik A do specyfikacji (SWZ).
4. Ogólne zasady i sposób realizacji zamówienia określają Projektowane postanowienia umowne stanowiące załącznik nr 3 do specyfikacji (SWZ).
4.5.3.) Główny kod CPV: 55322000-3 - Usługi gotowania posiłków
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
55320000-9 - Usługi podawania posiłków
55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków
4.5.5.) Wartość części: 262177,78 PLN
Część 3
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
CZĘŚĆ C: posiłki dla osób z Terenowego Punktu Pomocy Środowiskowej nr 91. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest świadczenie przez Wykonawcę na rzecz Zamawiającego usług gastronomicznych polegających na codziennym przygotowywaniu i wydawaniu gorących posiłków osobom, którym decyzją administracyjną przyznano świadczenie w tej formie.
Wydawanie posiłków winno odbywać się codziennie na sali konsumpcyjnej znajdującej się w lokalu gastronomicznym lub w lokalu przystosowanym do wydawania posiłków, w którym Wykonawca prowadzi działalność gastronomiczną, otwartym o stałych porach, przez co najmniej 6 dni w tygodniu (z wyłączeniem dni ustawowo wolnych od pracy). Natomiast posiłki, których wydawanie przypada na niedziele, święta i dni ustawowo wolne od pracy, Wykonawca zobowiązany jest wydać uprawnionym osobom w dniu poprzedzającym dzień ustawowo wolny od pracy, z zastrzeżeniem zapewnienia na koszt własny Wykonawcy pojemników, w których posiłki będą wydawane.
Zapewnienie przez Wykonawcę dostępności w niedziele, święta i dni ustawowo wolne od pracy sali konsumpcyjnej lub lokalu przystosowanego do wydawania posiłków (i tym samym umożliwienie spożycia na miejscu posiłku przez uprawnione osoby) będzie podlegało ocenie w III kryterium oceny ofert. Wykonawca określi sposób wydawania posiłków w formularzu oferty.
2. Przez GORĄCY POSIŁEK Zamawiający rozumie danie obiadowe: mięsne/jarskie/barowe składające się z odpowiednio przyrządzonego/przetworzonego mięsa/ryby/warzyw serwowanego w zależności od dania z: kaszą/ryżem/ziemniakami/makaronem/surówką/ sosem/pieczywem, przy czym ustalenie składu dania obiadowego winno odbywać się zgodnie z zasadą:
1) w przypadku dania barowego/jednogarnkowego (np. leczo, bigos, bogracz, fasolka po bretońsku, łazanki itp.) - gramatura min. 400 g/1 osobę wraz z dodatkiem w postaci pieczywa - gramatura min. 100 g/1 osobę;
2) w przypadku dania jarskiego (np. pierogi, naleśniki, knedle itp.) – gramatura min. 400 g/1 osobę;
3) w przypadku porcji mięsa (tj. z wyłączeniem podrobów jadalnych oraz przetworzonych produktów np. wędlin)/ryby/gulaszu (serwowanego min. 3 razy w tygodniu) - gramatura min. 150 g/1 osobę dla mięsa/ryby oraz min. 200 g/1 osobę dla gulaszu, wraz z dodatkami:
˗ w postaci ziemniaków/ryżu/kaszy/makaronu - gramatura min. 300 g/1 osobę,
˗ w postaci warzywnego dodatku (surówki/sałatki itp.) – gramatura min. 100 g/1 osobę.
3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik A do specyfikacji (SWZ).
4. Ogólne zasady i sposób realizacji zamówienia określają Projektowane postanowienia umowne stanowiące załącznik nr 3 do specyfikacji (SWZ).
4.5.3.) Główny kod CPV: 55322000-3 - Usługi gotowania posiłków
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
55320000-9 - Usługi podawania posiłków
55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków
4.5.5.) Wartość części: 262177,78 PLN
Część 4
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
CZĘŚĆ D: posiłki dla osób z Terenowego Punktu Pomocy Środowiskowej nr 51. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest świadczenie przez Wykonawcę na rzecz Zamawiającego usług gastronomicznych polegających na codziennym przygotowywaniu i wydawaniu gorących posiłków osobom, którym decyzją administracyjną przyznano świadczenie w tej formie.
Wydawanie posiłków winno odbywać się codziennie na sali konsumpcyjnej znajdującej się w lokalu gastronomicznym lub w lokalu przystosowanym do wydawania posiłków, w którym Wykonawca prowadzi działalność gastronomiczną, otwartym o stałych porach, przez co najmniej 6 dni w tygodniu (z wyłączeniem dni ustawowo wolnych od pracy). Natomiast posiłki, których wydawanie przypada na niedziele, święta i dni ustawowo wolne od pracy, Wykonawca zobowiązany jest wydać uprawnionym osobom w dniu poprzedzającym dzień ustawowo wolny od pracy, z zastrzeżeniem zapewnienia na koszt własny Wykonawcy pojemników, w których posiłki będą wydawane.
Zapewnienie przez Wykonawcę dostępności w niedziele, święta i dni ustawowo wolne od pracy sali konsumpcyjnej lub lokalu przystosowanego do wydawania posiłków (i tym samym umożliwienie spożycia na miejscu posiłku przez uprawnione osoby) będzie podlegało ocenie w III kryterium oceny ofert. Wykonawca określi sposób wydawania posiłków w formularzu oferty.
2. Przez GORĄCY POSIŁEK Zamawiający rozumie danie obiadowe: mięsne/jarskie/barowe składające się z odpowiednio przyrządzonego/przetworzonego mięsa/ryby/warzyw serwowanego w zależności od dania z: kaszą/ryżem/ziemniakami/makaronem/surówką/ sosem/pieczywem, przy czym ustalenie składu dania obiadowego winno odbywać się zgodnie z zasadą:
1) w przypadku dania barowego/jednogarnkowego (np. leczo, bigos, bogracz, fasolka po bretońsku, łazanki itp.) - gramatura min. 400 g/1 osobę wraz z dodatkiem w postaci pieczywa - gramatura min. 100 g/1 osobę;
2) w przypadku dania jarskiego (np. pierogi, naleśniki, knedle itp.) – gramatura min. 400 g/1 osobę;
3) w przypadku porcji mięsa (tj. z wyłączeniem podrobów jadalnych oraz przetworzonych produktów np. wędlin)/ryby/gulaszu (serwowanego min. 3 razy w tygodniu) - gramatura min. 150 g/1 osobę dla mięsa/ryby oraz min. 200 g/1 osobę dla gulaszu, wraz z dodatkami:
˗ w postaci ziemniaków/ryżu/kaszy/makaronu - gramatura min. 300 g/1 osobę,
˗ w postaci warzywnego dodatku (surówki/sałatki itp.) – gramatura min. 100 g/1 osobę.
3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik A do specyfikacji (SWZ).
4. Ogólne zasady i sposób realizacji zamówienia określają Projektowane postanowienia umowne stanowiące załącznik nr 3 do specyfikacji (SWZ).
4.5.3.) Główny kod CPV: 55322000-3 - Usługi gotowania posiłków
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
55320000-9 - Usługi podawania posiłków
55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków
4.5.5.) Wartość części: 284025,93 PLN
Część 5
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
CZĘŚĆ E: posiłki dla osób z Terenowego Punktu Pomocy Środowiskowej nr 61. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest świadczenie przez Wykonawcę na rzecz Zamawiającego usług gastronomicznych polegających na codziennym przygotowywaniu i wydawaniu gorących posiłków osobom, którym decyzją administracyjną przyznano świadczenie w tej formie.
Wydawanie posiłków winno odbywać się codziennie na sali konsumpcyjnej znajdującej się w lokalu gastronomicznym lub w lokalu przystosowanym do wydawania posiłków, w którym Wykonawca prowadzi działalność gastronomiczną, otwartym o stałych porach, przez co najmniej 6 dni w tygodniu (z wyłączeniem dni ustawowo wolnych od pracy). Natomiast posiłki, których wydawanie przypada na niedziele, święta i dni ustawowo wolne od pracy, Wykonawca zobowiązany jest wydać uprawnionym osobom w dniu poprzedzającym dzień ustawowo wolny od pracy, z zastrzeżeniem zapewnienia
na koszt własny Wykonawcy pojemników, w których posiłki będą wydawane.
Zapewnienie przez Wykonawcę dostępności w niedziele, święta i dni ustawowo wolne od pracy sali konsumpcyjnej lub lokalu przystosowanego do wydawania posiłków (i tym samym umożliwienie spożycia na miejscu posiłku przez uprawnione osoby) będzie podlegało ocenie w III kryterium oceny ofert. Wykonawca określi sposób wydawania posiłków w formularzu oferty.
2. Przez GORĄCY POSIŁEK Zamawiający rozumie danie obiadowe: mięsne/jarskie/barowe składające się z odpowiednio przyrządzonego/przetworzonego mięsa/ryby/warzyw serwowanego w zależności od dania z: kaszą/ryżem/ziemniakami/makaronem/surówką/ sosem/pieczywem, przy czym ustalenie składu dania obiadowego winno odbywać się zgodnie z zasadą:
1) w przypadku dania barowego/jednogarnkowego (np. leczo, bigos, bogracz, fasolka po bretońsku, łazanki itp.) - gramatura min. 400 g/1 osobę wraz z dodatkiem w postaci pieczywa - gramatura min. 100 g/1 osobę;
2) w przypadku dania jarskiego (np. pierogi, naleśniki, knedle itp.) – gramatura min. 400 g/1 osobę;
3) w przypadku porcji mięsa (tj. z wyłączeniem podrobów jadalnych oraz przetworzonych produktów np. wędlin)/ryby/gulaszu (serwowanego min. 3 razy w tygodniu) - gramatura min. 150 g/1 osobę dla mięsa/ryby oraz min. 200 g/1 osobę dla gulaszu, wraz z dodatkami:
˗ w postaci ziemniaków/ryżu/kaszy/makaronu - gramatura min. 300 g/1 osobę,
˗ w postaci warzywnego dodatku (surówki/sałatki itp.) – gramatura min. 100 g/1 osobę.
3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik A do specyfikacji (SWZ).
4. Ogólne zasady i sposób realizacji zamówienia określają Projektowane postanowienia umowne stanowiące załącznik nr 3 do specyfikacji (SWZ).
4.5.3.) Główny kod CPV: 55322000-3 - Usługi gotowania posiłków
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
55320000-9 - Usługi podawania posiłków
55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków
4.5.5.) Wartość części: 262177,78 PLN
Część 6
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
CZĘŚĆ F: posiłki dla osób z Terenowego Punktu Pomocy Środowiskowej nr 6 1. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest świadczenie przez Wykonawcę na rzecz Zamawiającego usług gastronomicznych polegających na codziennym przygotowywaniu i wydawaniu gorących posiłków osobom, którym decyzją administracyjną przyznano świadczenie w tej formie.Wydawanie posiłków winno odbywać się codziennie na sali konsumpcyjnej znajdującej się w lokalu gastronomicznym lub w lokalu przystosowanym do wydawania posiłków, w którym Wykonawca prowadzi działalność gastronomiczną, otwartym o stałych porach, przez co najmniej 6 dni w tygodniu (z wyłączeniem dni ustawowo wolnych od pracy). Natomiast posiłki, których wydawanie przypada na niedziele, święta i dni ustawowo wolne od pracy, Wykonawca zobowiązany jest wydać uprawnionym osobom w dniu poprzedzającym dzień ustawowo wolny od pracy, z zastrzeżeniem zapewnienia na koszt własny Wykonawcy pojemników, w których posiłki będą wydawane.
Zapewnienie przez Wykonawcę dostępności w niedziele, święta i dni ustawowo wolne od pracy sali konsumpcyjnej lub lokalu przystosowanego do wydawania posiłków (i tym samym umożliwienie spożycia na miejscu posiłku przez uprawnione osoby) będzie podlegało ocenie w III kryterium oceny ofert. Wykonawca określi sposób wydawania posiłków w formularzu oferty.
2. Przez GORĄCY POSIŁEK Zamawiający rozumie danie obiadowe: mięsne/jarskie/barowe składające się z odpowiednio przyrządzonego/przetworzonego mięsa/ryby/warzyw serwowanego w zależności od dania z: kaszą/ryżem/ziemniakami/makaronem/surówką/ sosem/pieczywem, przy czym ustalenie składu dania obiadowego winno odbywać się zgodnie z zasadą:
1) w przypadku dania barowego/jednogarnkowego (np. leczo, bigos, bogracz, fasolka po bretońsku, łazanki itp.) - gramatura min. 400 g/1 osobę wraz z dodatkiem w postaci pieczywa - gramatura min. 100 g/1 osobę;
2) w przypadku dania jarskiego (np. pierogi, naleśniki, knedle itp.) – gramatura min. 400 g/1 osobę;
3) w przypadku porcji mięsa (tj. z wyłączeniem podrobów jadalnych oraz przetworzonych produktów np. wędlin)/ryby/gulaszu (serwowanego min. 3 razy w tygodniu) - gramatura min. 150 g/1 osobę dla mięsa/ryby oraz min. 200 g/1 osobę dla gulaszu, wraz z dodatkami:
˗ w postaci ziemniaków/ryżu/kaszy/makaronu - gramatura min. 300 g/1 osobę,
˗ w postaci warzywnego dodatku (surówki/sałatki itp.) – gramatura min. 100 g/1 osobę.
3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik A do specyfikacji (SWZ).
4. Ogólne zasady i sposób realizacji zamówienia określają Projektowane postanowienia umowne stanowiące załącznik nr 3 do specyfikacji (SWZ).
4.5.3.) Główny kod CPV: 55322000-3 - Usługi gotowania posiłków
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
55320000-9 - Usługi podawania posiłków
55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków
4.5.5.) Wartość części: 611748,15 PLN
Część 7
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
CZĘŚĆ G: posiłki dla osób z Terenowego Punktu Pomocy Środowiskowej nr 1, 2, 3, 4, 101. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest świadczenie przez Wykonawcę na rzecz Zamawiającego usług gastronomicznych polegających na codziennym przygotowywaniu i wydawaniu gorących posiłków osobom, którym decyzją administracyjną przyznano świadczenie w tej formie.
Wydawanie posiłków winno odbywać się codziennie na sali konsumpcyjnej znajdującej się w lokalu gastronomicznym lub w lokalu przystosowanym do wydawania posiłków, w którym Wykonawca prowadzi działalność gastronomiczną, otwartym o stałych porach, przez co najmniej 6 dni w tygodniu (z wyłączeniem dni ustawowo wolnych od pracy). Natomiast posiłki, których wydawanie przypada na niedziele, święta i dni ustawowo wolne od pracy, Wykonawca zobowiązany jest wydać uprawnionym osobom w dniu poprzedzającym dzień ustawowo wolny od pracy, z zastrzeżeniem zapewnienia na koszt własny Wykonawcy pojemników, w których posiłki będą wydawane.
Zapewnienie przez Wykonawcę dostępności w niedziele, święta i dni ustawowo wolne od pracy sali konsumpcyjnej lub lokalu przystosowanego do wydawania posiłków (i tym samym umożliwienie spożycia na miejscu posiłku przez uprawnione osoby) będzie podlegało ocenie w III kryterium oceny ofert. Wykonawca określi sposób wydawania posiłków w formularzu oferty.
2. Przez GORĄCY POSIŁEK Zamawiający rozumie danie obiadowe: mięsne/jarskie/barowe składające się z odpowiednio przyrządzonego/przetworzonego mięsa/ryby/warzyw serwowanego w zależności od dania z: kaszą/ryżem/ziemniakami/makaronem/surówką/ sosem/pieczywem, przy czym ustalenie składu dania obiadowego winno odbywać się zgodnie z zasadą:
1) w przypadku dania barowego/jednogarnkowego (np. leczo, bigos, bogracz, fasolka po bretońsku, łazanki itp.) - gramatura min. 400 g/1 osobę wraz z dodatkiem w postaci pieczywa - gramatura min. 100 g/1 osobę;
2) w przypadku dania jarskiego (np. pierogi, naleśniki, knedle itp.) – gramatura min. 400 g/1 osobę;
3) w przypadku porcji mięsa (tj. z wyłączeniem podrobów jadalnych oraz przetworzonych produktów np. wędlin)/ryby/gulaszu (serwowanego min. 3 razy w tygodniu) - gramatura min. 150 g/1 osobę dla mięsa/ryby oraz min. 200 g/1 osobę dla gulaszu, wraz z dodatkami:
˗ w postaci ziemniaków/ryżu/kaszy/makaronu - gramatura min. 300 g/1 osobę,
˗ w postaci warzywnego dodatku (surówki/sałatki itp.) – gramatura min. 100 g/1 osobę.
3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik A do specyfikacji (SWZ).
4. Ogólne zasady i sposób realizacji zamówienia określają Projektowane postanowienia umowne stanowiące załącznik nr 3 do specyfikacji (SWZ).
4.5.3.) Główny kod CPV: 55322000-3 - Usługi gotowania posiłków
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
55320000-9 - Usługi podawania posiłków
55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków
4.5.5.) Wartość części: 305874,07 PLN
Część 8
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
CZĘŚĆ H: posiłki dla osób z Terenowego Punktu Pomocy Środowiskowej nr 1, 2, 3, 4, 101. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest świadczenie przez Wykonawcę na rzecz Zamawiającego usług gastronomicznych polegających na codziennym przygotowywaniu i wydawaniu gorących posiłków osobom, którym decyzją administracyjną przyznano świadczenie w tej formie.
Wydawanie posiłków winno odbywać się codziennie na sali konsumpcyjnej znajdującej się w lokalu gastronomicznym lub w lokalu przystosowanym do wydawania posiłków, w którym Wykonawca prowadzi działalność gastronomiczną, otwartym o stałych porach, przez co najmniej 6 dni w tygodniu (z wyłączeniem dni ustawowo wolnych od pracy). Natomiast posiłki, których wydawanie przypada na niedziele, święta i dni ustawowo wolne od pracy, Wykonawca zobowiązany jest wydać uprawnionym osobom w dniu poprzedzającym dzień ustawowo wolny od pracy, z zastrzeżeniem zapewnienia na koszt własny Wykonawcy pojemników, w których posiłki będą wydawane.
Zapewnienie przez Wykonawcę dostępności w niedziele, święta i dni ustawowo wolne od pracy sali konsumpcyjnej lub lokalu przystosowanego do wydawania posiłków (i tym samym umożliwienie spożycia na miejscu posiłku przez uprawnione osoby) będzie podlegało ocenie w III kryterium oceny ofert. Wykonawca określi sposób wydawania posiłków w formularzu oferty.
2. Przez GORĄCY POSIŁEK Zamawiający rozumie danie obiadowe: mięsne/jarskie/barowe składające się z odpowiednio przyrządzonego/przetworzonego mięsa/ryby/warzyw serwowanego w zależności od dania z: kaszą/ryżem/ziemniakami/makaronem/surówką/ sosem/pieczywem, przy czym ustalenie składu dania obiadowego winno odbywać się zgodnie z zasadą:
1) w przypadku dania barowego/jednogarnkowego (np. leczo, bigos, bogracz, fasolka po bretońsku, łazanki itp.) - gramatura min. 400 g/1 osobę wraz z dodatkiem w postaci pieczywa - gramatura min. 100 g/1 osobę;
2) w przypadku dania jarskiego (np. pierogi, naleśniki, knedle itp.) – gramatura min. 400 g/1 osobę;
3) w przypadku porcji mięsa (tj. z wyłączeniem podrobów jadalnych oraz przetworzonych produktów np. wędlin)/ryby/gulaszu (serwowanego min. 3 razy w tygodniu) - gramatura min. 150 g/1 osobę dla mięsa/ryby oraz min. 200 g/1 osobę dla gulaszu, wraz z dodatkami:
˗ w postaci ziemniaków/ryżu/kaszy/makaronu - gramatura min. 300 g/1 osobę,
˗ w postaci warzywnego dodatku (surówki/sałatki itp.) – gramatura min. 100 g/1 osobę.
3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik A do specyfikacji (SWZ).
4. Ogólne zasady i sposób realizacji zamówienia określają Projektowane postanowienia umowne stanowiące załącznik nr 3 do specyfikacji (SWZ).
4.5.3.) Główny kod CPV: 55322000-3 - Usługi gotowania posiłków
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
55320000-9 - Usługi podawania posiłków
55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków
4.5.5.) Wartość części: 305874,07 PLN
Część 9
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
CZĘŚĆ I: posiłki dla osób z Terenowego Punktu Pomocy Środowiskowej nr 1, 2, 3, 4, 101. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest świadczenie przez Wykonawcę na rzecz Zamawiającego usług gastronomicznych polegających na codziennym przygotowywaniu i wydawaniu gorących posiłków osobom, którym decyzją administracyjną przyznano świadczenie w tej formie.
Wydawanie posiłków winno odbywać się codziennie na sali konsumpcyjnej znajdującej się w lokalu gastronomicznym lub w lokalu przystosowanym do wydawania posiłków, w którym Wykonawca prowadzi działalność gastronomiczną, otwartym o stałych porach, przez co najmniej 6 dni w tygodniu (z wyłączeniem dni ustawowo wolnych od pracy). Natomiast posiłki, których wydawanie przypada na niedziele, święta i dni ustawowo wolne od pracy, Wykonawca zobowiązany jest wydać uprawnionym osobom w dniu poprzedzającym dzień ustawowo wolny od pracy, z zastrzeżeniem zapewnienia na koszt własny Wykonawcy pojemników, w których posiłki będą wydawane.
Zapewnienie przez Wykonawcę dostępności w niedziele, święta i dni ustawowo wolne od pracy sali konsumpcyjnej lub lokalu przystosowanego do wydawania posiłków (i tym samym umożliwienie spożycia na miejscu posiłku przez uprawnione osoby) będzie podlegało ocenie w III kryterium oceny ofert. Wykonawca określi sposób wydawania posiłków w formularzu oferty.
2. Przez GORĄCY POSIŁEK Zamawiający rozumie danie obiadowe: mięsne/jarskie/barowe składające się z odpowiednio przyrządzonego/przetworzonego mięsa/ryby/warzyw serwowanego w zależności od dania z: kaszą/ryżem/ziemniakami/makaronem/surówką/ sosem/pieczywem, przy czym ustalenie składu dania obiadowego winno odbywać się zgodnie z zasadą:
1) w przypadku dania barowego/jednogarnkowego (np. leczo, bigos, bogracz, fasolka po bretońsku, łazanki itp.) - gramatura min. 400 g/1 osobę wraz z dodatkiem w postaci pieczywa - gramatura min. 100 g/1 osobę;
2) w przypadku dania jarskiego (np. pierogi, naleśniki, knedle itp.) – gramatura min. 400 g/1 osobę;
3) w przypadku porcji mięsa (tj. z wyłączeniem podrobów jadalnych oraz przetworzonych produktów np. wędlin)/ryby/gulaszu (serwowanego min. 3 razy w tygodniu) - gramatura min. 150 g/1 osobę dla mięsa/ryby oraz min. 200 g/1 osobę dla gulaszu, wraz z dodatkami:
˗ w postaci ziemniaków/ryżu/kaszy/makaronu - gramatura min. 300 g/1 osobę,
˗ w postaci warzywnego dodatku (surówki/sałatki itp.) – gramatura min. 100 g/1 osobę.
3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik A do specyfikacji (SWZ).
4. Ogólne zasady i sposób realizacji zamówienia określają Projektowane postanowienia umowne stanowiące załącznik nr 3 do specyfikacji (SWZ).
4.5.3.) Główny kod CPV: 55322000-3 - Usługi gotowania posiłków
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
55320000-9 - Usługi podawania posiłków
55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków
4.5.5.) Wartość części: 305874,07 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 0
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 180685,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 180685,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 180685,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: CARITAS Diecezji Gliwickiej Kuchnia „Rodzina” Caritas Diecezji Gliwickiej
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON: 04002224600000
7.3.3) Ulica: Ziemowita 2
7.3.4) Miejscowość: Gliwice
7.3.5) Kod pocztowy: 44-100
7.3.6.) Województwo: śląskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-12-21
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 180685,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące
8.4.) Zamawiający przewiduje następujące wymagania związane z realizacją zamówienia:
w zakresie zatrudnienia na podstawie stosunku pracy, w okolicznościach, o których mowa w art. 95 ustawy
Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 0
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 216822,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 216822,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 216822,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: CARITAS Diecezji Gliwickiej Kuchnia „Rodzina” Caritas Diecezji Gliwickiej
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON: 04002224600000
7.3.3) Ulica: Ziemowita 2
7.3.4) Miejscowość: Gliwice
7.3.5) Kod pocztowy: 44-100
7.3.6.) Województwo: śląskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-12-21
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 216822 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące
8.4.) Zamawiający przewiduje następujące wymagania związane z realizacją zamówienia:
w zakresie zatrudnienia na podstawie stosunku pracy, w okolicznościach, o których mowa w art. 95 ustawy
Część 3
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 0
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 216822,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 216822,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 216822,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 3)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: CARITAS Diecezji Gliwickiej Kuchnia „Rodzina” Caritas Diecezji Gliwickiej
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON: 04002224600000
7.3.3) Ulica: Ziemowita 2
7.3.4) Miejscowość: Gliwice
7.3.5) Kod pocztowy: 44-100
7.3.6.) Województwo: śląskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 3)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-12-21
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 216822,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące
8.4.) Zamawiający przewiduje następujące wymagania związane z realizacją zamówienia:
w zakresie zatrudnienia na podstawie stosunku pracy, w okolicznościach, o których mowa w art. 95 ustawy
Część 4
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 4)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 0
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 234890,50 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 234890,50 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 234890,50 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 4)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: CARITAS Diecezji Gliwickiej Kuchnia „Rodzina” Caritas Diecezji Gliwickiej
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON: 04002224600000
7.3.3) Ulica: Ziemowita 2
7.3.4) Miejscowość: Gliwice
7.3.6.) Województwo: śląskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 4)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-12-21
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 234890,50 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące
8.4.) Zamawiający przewiduje następujące wymagania związane z realizacją zamówienia:
w zakresie zatrudnienia na podstawie stosunku pracy, w okolicznościach, o których mowa w art. 95 ustawy
Część 5
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 5)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 5)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 283062,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 28306,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 283062,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 5)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Firma Handlowo Usługowa Dawid Gaweł
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON: 383676350
7.3.3) Ulica: Konstytucji 93a
7.3.4) Miejscowość: Bytom
7.3.5) Kod pocztowy: 41-906
7.3.6.) Województwo: śląskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA DAWID GAWEŁ
jakie przetargi wygrała firma
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA DAWID GAWEŁ
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 5)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-12-21
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 283062,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące
8.4.) Zamawiający przewiduje następujące wymagania związane z realizacją zamówienia:
w zakresie zatrudnienia na podstawie stosunku pracy, w okolicznościach, o których mowa w art. 95 ustawy
Część 6
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 6)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 6)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 417424,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 581448,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 417424,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 6)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: CARITAS Diecezji Gliwickiej Kuchnia „Rodzina” Caritas Diecezji Gliwickiej
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON: 04002224600000
7.3.3) Ulica: Ziemowita 2
7.3.4) Miejscowość: Gliwice
7.3.5) Kod pocztowy: 44-100
7.3.6.) Województwo: śląskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 6)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-12-21
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 417424,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące
8.4.) Zamawiający przewiduje następujące wymagania związane z realizacją zamówienia:
w zakresie zatrudnienia na podstawie stosunku pracy, w okolicznościach, o których mowa w art. 95 ustawy
Część 7
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 7)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 7)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 330239,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 330239,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 330239,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 7)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: "Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Bytomiu
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON:000770548
7.3.3) Ulica: Pl. Kościuszki 9
7.3.4) Miejscowość: Bytom
7.3.5) Kod pocztowy: 41-902
7.3.6.) Województwo: śląskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W BYTOMIU
jakie przetargi wygrała firma
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W BYTOMIU
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 7)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-12-21
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 330239,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące
8.4.) Zamawiający przewiduje następujące wymagania związane z realizacją zamówienia:
w zakresie zatrudnienia na podstawie stosunku pracy, w okolicznościach, o których mowa w art. 95 ustawy
Część 8
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 8)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 8)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 330239,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 330239,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 330239,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 8)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Firma Handlowo Usługowa " KOREX " Jerzy Kostyszyn
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON: 273479666
7.3.3) Ulica: Józefczaka 10/9
7.3.4) Miejscowość: BYTOM
7.3.5) Kod pocztowy: 41-902
7.3.6.) Województwo: śląskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA " KOREX " JERZY KOSTYSZYN
jakie przetargi wygrała firma
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA " KOREX " JERZY KOSTYSZYN
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 8)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-12-21
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 330239,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące
8.4.) Zamawiający przewiduje następujące wymagania związane z realizacją zamówienia:
w zakresie zatrudnienia na podstawie stosunku pracy, w okolicznościach, o których mowa w art. 95 ustawy
Część 9
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 9)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 9)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 330239,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 330239,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 330239,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 9)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Marcin Kosz Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo - Usługowe „KiK”
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON: 241455389
7.3.3) Ulica: Piłsudskiego 64/9
7.3.4) Miejscowość: Bytom
7.3.5) Kod pocztowy: 41-902
7.3.6.) Województwo: śląskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
MARCIN KOSZ Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo-Usługowe "KiK"
jakie przetargi wygrała firma
MARCIN KOSZ Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo-Usługowe "KiK"
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 9)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-12-21
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 330239,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące
8.4.) Zamawiający przewiduje następujące wymagania związane z realizacją zamówienia:
w zakresie zatrudnienia na podstawie stosunku pracy, w okolicznościach, o których mowa w art. 95 ustawy
SEKCJA IX INFORMACJE DODATKOWE
INNE PRZETARGI Z BYTOMIA
- dostawa żywności do SP 26 w Bytomiu w 2025r.
- Dostawa żywności w roku 2025, na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 16 w Bytomiu.
- Dostawa artykułów spożywczych III dla potrzeb Kuchni Szpitala Specjalistycznego Nr 2 w Bytomiu- Warzywa i owoce świeże, żur, mleko, przetwory mleczne, magii"
- Dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 5 w Bytomiu
- Kompleksowe utrzymanie i konserwacja oświetlenia ulicznego, przejść podziemnych i kładek stanowiących własność Gminy Bytom w 2025r.
- "Dostawa aparatów ucieczkowych" dla Spółki Restrukturyzacji Kopalń S.A. Oddział Centralny Zakład Odwadniania Kopalń.
więcej: przetargi w Bytomiu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługę cateringu - przygotowanie i dostawę gotowych posiłków do Szkoły Podstawowej nr 3 z Oddziałami Integracyjnymi im. Jana Pawła II w Krotoszynie w okresie od stycznia do grudnia 2025 roku.
- Usługa cateringu- przygotowanie i dowóz posiłków do Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Bożkowie
- Zakup i dostawa wyżywienia w formie cateringu dla dzieci z oddziałów przedszkolnych i uczniów klas I - VIII Szkoły Podstawowej w Cianowicach na zasadach cateringowych w roku 2025
- Zakup i dostawa wyżywienia w formie cateringu dla dzieci z oddziałów przedszkolnych i uczniów klas I - VIII Szkoły Podstawowej w Smardzowicach na zasadach cateringowych w roku 2025
- Zakup i dostawa wyżywienia w formie cateringu dla dzieci z oddziałów przedszkolnych i uczniów klas I - VIII Szkoły Podstawowej w Szczodrkowicach na zasadach cateringowych w roku 2025
- Zakup i dostawa wyżywienia w formie cateringu dla dzieci z oddz. przedszkolnych i uczniów klas I - VIII S P im. Stulecia Odzyskania Niepodległości Polski w Minodze na zasadach cateringowych w 2025r.
więcej: Usługi podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.